En hemmadag med god lunch

Inatt lyckades M ställa sig upp och gå i vår säng.
I mörkret gick han över sängen, jag tänkte att han hade fått nog på att det var trångt och skulle gå in till sig och lägga sig så jag lät honom vandra på.
När han kom till änden av sängen gick han rakt ut och landade på huvudet i golvet med en smäll.
Han skrek som sjutton mitt huvud och sen följde en tröstningstimme och sen när han väl somnat så låg jag och lyssnade om han andades då jag tydligen inte har förmågan att tänka klart på nätterna och var helt säker på att han fått hjärnskakning och skulle börja spy rakt ut alternativt sluta andas av smällen.

Under tiden jag gjorde detta, lyssnade på hans andning, hann jag även drömma några extremt extrema drömmar och skrika lite i halvvaket tillstånd några gånger.
Sen var det morgon och då hade min kropp segat ihop sig efter allt bärandet och svabbandet vid vår altanstädning så jag kunde inte komma ur sängen.
Kroppen värkte och jag kunde inte vända mig själv. Letade efter något att ta tag i men lyckades istället riva ned min stora hög med magasin från sängbordet inann jag väl rullat mig ur sängen.

W vaknade med grötig hals och halsont som nu även sträckte sig upp mot örat så den planerade skoldagen ställdes in.
Efter att ha fått i henne flytande panodil somnade hon om och även jag lyckades med det en liten stund.

Klockan nio rullade jag ur sängen för andra gången idag och därefter har jag och M varit ute och tittat på sopningen av vår gata [där gick två timmar typ], jag har druckit kaffe med grannen, vi har övat på Ws rättstavningsord för den här veckan, vikt tvätt och lagat våfflor till lunch eftersom det inte blev av igår på själva våffeldagen.

Nu ska jag och M åka och köpa några frosttåliga blommor till våra tomma krukor och sen blir det fokus på att hjälpa W med läxor och lite annat så hon inte halkar efter allt för mycket när hon inte är i skolan.
Någon musikal blir det tyvärr inte idag så vi har hela eftermiddagen och kvällen framför oss. Känns som en hel evighet just nu efter på tok för lite sömn…

bloglovin 2012-03-26 kl 13:49INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *