Lek & bus

I fredags öppnade Leos lekand i Karlstad och i början av den här veckan styrde jag upp en dejt med vänner för att prova detta nya bus, lek och äventyrsställe.
Jag och H hämtade upp barnen direkt efter skolan och någon timme senare anslöt även W när hon hade slutat skolan.

Jag tror att jag använde ordet fräscht ett hundratalas gånger mellan 13 och 17.30 haha. Att leklandet är nytt märks tydligt, inga trasiga åkattraktioner, samtliga skumbollskanoner fungerar och inte nog med det de skjuter iväg skumbollarna på riktigt i full fart så man måste ta betäckning i piratskeppet för att inte bli träffad mitt i pannbenet, inga bollar som knappt kommer ut ur kanonen likt Nöjesfabrikens lekland här alltså, inga kletiga klätterställningar eller kladd någonstans, alla rutschkanor går snabbt som attans med bästa glid, och dessutom är hela lokalen ljus och luftig och cafét har ett större utbud av barnmenyer som tillatalar och likaså mat för vuxna.
Mycket trevligare, finare gjort med palmer och djur överallt inne bland klätterställningarna, roligare och fräschare [haha] än nöjesfabrikens lekland som sagt så hit kommer vi att komma många fler gånger.

Barnen hade jätteroligt och var varma och svettiga som sig bör. Jag själv provade att åka en del av sakerna, favoriten är vulkanen vars rutschkana går så snabbt att jag flög ur den vid landning. En landningssträcka på några meter typ 😉

Fri kaffepåtår var det så vi satt också en hel del i restaurangen medans barnen var iväg och lekte tillsammans. De kom då och då, drack vatten, fick varsin slush och en glass och sprang sen iväg och lekte igen.
Planen var att stanna kvar och äta kvällsmat också men L dök upp och H bjöd hem oss till sig på mat så det blev det inte den här gången men det hinns nog med för vår familj skulle utan tvekan kunna tillbringa en hel dag på fräscha Leos 🙂

bloglovin 2015-06-04 kl 11:09INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *