Bildbomb på det lila och rosa ungdomsrummet

Från rosa fluffigt flickrum med allt för mycket saker överallt till något lite coolare lila och mer ungdomsrumsliknande blev Ws rum efter en och en halv veckas rensning, målning, skruvning, möblering och piffning.

Det fula taket är vitmålat två gånger. Väggarna två gånger med vit färg och den lila fondväggen, som W själv valt färg till, och som sträcker sig även över den lilla biten vägg som finns innan fönstrena kommer, är målad två gånger.

Växasängen är såld och istället har hon nu en normalstor enkelsäng. En Odda från Ikea med två förvaringslådor, likadan som lillebrors men han har stjärnor i dekorplast på sin.
Byråerna hade hon sen tidigare så de har jag bara ändrat plats på och den ena agerar nu sminkbord tillsammans med en spegel och står tätt ihop med Malmsängbordet vilket blev helt ok.
Skrivbordet är detsamma och Billyhyllan som är ett måste till alla saker som W har [en riktig samlare är hon!] men båda har nu hamnat på nya ställen och trots att rummet nu innehåller en stor säng så känns det nu både luftigare och rymligare.

Lite piff med tyget Läppar ur serien Vännerna från Ikea. Ett kuddfodral i samma tyg, den lila coola mattan Dragkedja [också den från serien Vännerna] och lite nya tavlor i matchande färger förstärker den lila färgen.
Det finns även en del rosa i rummet då hon hade den färgen tidigare och fortfarande gillar rosa.
Vimplarna i olika rosamönstrade tyger, lamporna i fönstret, lavalampan, sparbössan och lite mer.
Rosa, vitt och lila helt enkelt och W är nöjd och så även jag.

Nu återstår bara att få hit någon som kan dra om vårt antennsystem så att hon kan se även på tv och inte bara dvd trots att den numera står i motsatta delen av rummet och sen behöver vi ha hit en elektriker som ordnar med uttag på fler än de två ställena som finns nu.
Men i väntan på att det ska bli av så njuter vi nog alla av rummet.
Jag gillar det lite mer lättskötta kaoset som råder nu när känslan är lite mer att varje gre har sin plats, M älskar färgerna och vill också ha rosa och lila i sitt rum och L har gett rummet tummen upp så samstämd nöjdhet råder otroligt nog här hemma 🙂

Jag gjorde ett försök att fota så att man skulle kunna få någonslags uppfattning om hur hela rummet ser ut men det var minsann inte helt lätt men här kommer iallafall den rosa och lila bildbomben…

bloglovin 2012-08-16 kl 04:43


11 svar till Bildbomb på det lila och rosa ungdomsrummet

 1. Fint 🙂 Hoppas hon är nöjd 🙂

 2. Postat av: Tina

  Hej gumman! Åh rummet är verkligen FINT! Jag förstår att W är nöjd! Jag tycker tyget med munnarna är så fint! Får nog bli en tavla av det till Tuva i framtiden! Mattan är jag sugen på till Elliot fast i grönt. Hoppas du får en fin dag. KRAM!

 3. Rummet blev verkligen jättefint! Vad roligt Wilma måste tycka det är att ta hem kompisar i ett så fint rum 🙂 Det där har ni gjort bra!

 4. Postat av: Annica

  Så fint!!!

 5. Postat av: ami

  Det blev verkligen jättefint i W’s rum! Du har verkligen fått till det fint med detaljer som tavlan och kudden Läppar, lila kuddar, pläden, tavlorna, skrivbordsstolen. Bokstäverna i fönstret är också jättefina. 🙂

  Ha det gott!

 6. Jättefint där inne verkligen!!

 7. Postat av: Annika

  Toppenfint!

 8. Postat av: Ida

  Riktigt snyggt! Grymt färgval av W jag älskar lila =)
  Hoppas du f¨r en härlig eftermiddag.
  Ida

 9. Postat av: Sanna

  Otroligt viket fint rum hon fick! Riktigt avundsjuk här som inte alls kommit någonstans med min dotters rum.

  Kram Sanna

 10. Postat av: Maria

  Oh, så fint!!! Gillar att även nagellacket o bamselipsylet matchar! 😉
  Hon måste vara såååå nöjd!
  Kram

 11. Postat av: Theresa

  Å det blev superfint!!!! Önskar jag var duktig och kunde få till mina barns rum så snyggt!!!! 🙂
  Gillar verkligen mattan, störtläcker!
  Hon måste vara supernöjd med sitt fina rum! =)


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *