Brickbord & Pläd

Rusta har verkligen små guldkorn då och då!
I söndags köpte jag både den allra första saken till W i årets paketkalender [barnen öppnar varannan dag fram till julafton] bara för att Rusta hade fått in ett tillfälligt parti av en sak och sålde dem till ett väldigt ok pris, jag kan ju inte skriva ut vad det är eftersom W läser här lite då och då, men spontan bra shopping helt enkelt.

Då köpte jag även ett kakstämpelset. Jag har länge kikat på Leilas kakstämplar men prioriterat bort lyxen av att klicka hem ett. För 29 kronor hos Rusta kände jag att jag kunde unna mig lyxen av att äga ett. Hur fint som helst men ännu oprövat men det är bara en tidsfråga det.

Tredje saken från Rusta blev det fina mycket enkla brickbordet i vitt för 99 kronor. Priset är ju enastående och jag är så nöjd med att jag inte beställde ett från Lekmer som jag spanade på ett antal gånger innan jag köpte tofflor och en present från M därifrån.
Detta är betydligt enklare än det jag tittat på först men väldigt fint för det priset.

Anledningen till att jag kikat på ett länge nu är att jag så nedrans trött på att alla som sitter i fåtöljen och har någonslags dryck eller skål med chips eller rent av en mattallrik ställer detta på fönsterbänken.
Föser undan blommorna och det andra som står där för att det ska få plats och fönsterbänken utnyttjas som bord och dessutom blir det även ibland kletigt som följd ibland.
Klet på den vita fönsterbrädan stör mig så ett bord inom nära räckhåll att ha allt på för fåtöljsittarna, läs L och W, är bästa lösningen.

Som följd av bordet fick jag flytta både matta, soffan, fåtöljen så klart, vardagsrumsbordet och sen även tvbänken så att den hamnade i samma läge som tidigare eftersom allt blev förskjutet in i rummet en liten bit.
Även mina relativt affischer jag beställde från fotografiska med motiv av Vee Speers fick flyttas på så det där lilla brickbordet drog med sig en hel del grejande innan ordningen var återställd men det var det värt.
Inga fler tallrikar och klet på fönsterbänken och dessutom är ju brickbordet som sagt så snyggt.
Sen att det ständigt kliar i fingrarna på mig att ställa några fina saker på det är en annan sak… men då skulle inte allt som hamnar på det under en kväll få plats *suck*.
Får låta tiden utvisa hur mycket det används antar jag. Kanske kan jag ha något på det så småningom 🙂

Jag skulle även vilja köpa två brickbord till och ersätta våra klumpigt onödigt stora sängbord med som tar upp så himla mycket plats av vårt sovrums lilla yta.
Vore fint tror jag och skulle utan problem rymma det väsentligaste som en lampa, en bok och kanske min lilla smyckesask, en växt eller en värmeljuslykta. Till och med Ls nezeril skulle få plats på det 😉 Tål att tänkas på…

Jenny var här i onsdags och lämnade pläden från Blingos homekollektion. Jag såg den i grått och beige på visningen och den var fin men den var ännu finare i svart och beige.
Snyggt fiskbensmönster och fransar. Jag älskar fransar på plädar. Så fin i soffan och mjuk. Redan använd en hel del av både mig och W eftersom det nu börjar bli kyligt i huset om kvällarna.

Frampå kommer någon av er läsare att ha möjlighet att vinna en likadan pläd från Blingos homekollektion Eightmood så håll utkik.

Nu ska jag få hjälp av W att slå in de återstående paketen till morgondagens sexåring.
Trevlig kväll på er!

bloglovin 2014-09-22 kl 21:12


5 svar till Brickbord & Pläd

 1. Postat av: Fröken M

  haha… OOOPS ! Här är jag van – Viggo är alltid mer under vattnet än över och han dyker gärna eller hoppar från kanten !? När han kommer upp skakar han bara lite på sig och gapskrattar !

  Min tanke är att skapa en fotovägg med svartvita canvastavlor i olika storlekar.
  Dock är det ju ganska dyrt att göra dessa tavlor så vi får väl fylla på allt eftersom.
  Den första är i alla fall beställd och det blev en bild från vårt bröllop 🙂

  Ha en mysig kväll – Här är det faktiskt dags för sängen nu…
  Jag har haft en väldigt LÅNG dag i bilen så det känns som om ögonen nästan går i kors nu 😉

 2. Postat av: Theresa

  Riktigt snygg pläd tänkte jag när jag såg bilderna! Och när jag läste att det kommer en tävling så blev jag glad! Måste jag ju vara med i sen! 🙂
  Snyggt brickbord!
  Kram!

 3. Postat av: Tina

  Hipp, hipp HURRA för Er fina sexåring idag! Hoppas han får en toppendag! Du har det så fint hemma vännen! Så ombonat och varmt! Köpte också ett brickbord ifrån Rusta i somras som vi har på soldäcket men jag får nog hitta en plats för det inne nu under vintern. Åh den pläden skulle jag verkligen vilja vinna, den är ju så fin! KRAM

  • Postat av: Helen

   Tack!! 🙂
   Kul om du vill delta i utlottningen frampå.
   Kram & ha en fin tisdag!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *