Stor klocka i vardagsrummet

Nu behöver jag nästan inte ha på mig glasögonen för att kunna se vad klockan är när jag sitter i sofforna i vardagsrummet!
Klockan som jag haft undanstoppad i nästan två års tid sitter numera på väggen i den del av vardagsrummet där även sideboard, fåtölj och tygtavla är.
Vårt vardagsrum är ganska stort och med sideboardet, fåtöljen och tygtavlan så har det nu blivit som ett eget litet rum i rummet sas utan att för den delen vara avgränsat med vägg, möbler eller tyg.

Klockan fick jag i födelsedagspresent av E och G men jag har inte vetat vart jag ska ha den men i och med förändringen i vardagsrummet så hittade jag en väldigt bra plats för den. 
Det är en stor vägg och klockan är stor, ca 70 cm i diameter, så det blev perfekt.
Jag funderar på att måla om det silvriga på klockan med svart hobbyfärg då jag inte är riktigt förtjust i silverfärgen. Kanterna på siffrorna är svarta så det skulle fungera att bara måla fronten på dem men samtidigt så matchar klockan nu benen på sideboardet och även övriga bords ben i rummet.
Tål att tänkas på…!

Däremot så måste vår svagt gula vägg [den ser mer gul ut på bilderna än den är i verkligheten] målas vit som jag vet att jag nämnt tidigare här men det kan inte sägas eller tänkas nog ofta enligt mig.
Tycker inte om väggfärgen!

Klockan är stilren och fin och jag gillar att den är så stor.
M som gärna uppmärksammar allt jag förändrar i vårt hem gillar hörnan med fåtöljen, tyget, speciellt kudden med den coola gubben med glasögon på är hans favorit. Det är mammas pojke det… 🙂 

bloglovin 2012-04-10 kl 19:40


6 svar till Stor klocka i vardagsrummet

 1. Postat av: Tina

  Hej gumman! Åh de klockorna är så snygga! Hade gärna oxå haft en sån om jag bara hade vetat vart jag skulle ha den. Vill gärna se fler bilder på hur ditt sideboard blev om du vill visa! KRAM!

 2. Postat av: C

  Vilken snygg klocka, jag hade hoppats på att vi kunde ha en sån i vårt nya hus- har en tanke på att det skulle kunna passa brevid ”Ns skåp” men det får jag fundera på när väggen och skåpet väl är på plats! Jag tycker nog du ska behålla den i silver…låter snyggt att matcha benen och det…

 3. Postat av: Anna

  Den är riktigt snygg den där klockan! Det vore jättekul att få se den i sin omgivning med tygtavlan och sideboardet 😉 Kram Anna

 4. Postat av: Petra

  Så snygg. Men har ingen vägg som kan bära upp den. men oj vad den e fin

 5. Postat av: Terese

  Har kikat på en sådan klocka flera gånger, tycker de är så sjukt snygga! Men har ingen bra plats för sån här hemma just nu.

 6. Postat av: Popprinsessan

  Undrar hur det gick på vårdcentralen?
  Hoppas att ni haft en skön kväll,
  kram!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *