Slappa, baggy haremsbyxor

Emma tipsade på sin Instagram om byxor från Lager 157 som såg så himla fina och sköna ut att jag inte kunde släppa dem ur tanken så därför var jag bara tvungen att hoppa in en snabbis i butiken när jag ändå hade ett ärende till Elgiganten häromdagen.

De var lika fina i verkligheten som på bild. Skön kvalité och riktigt soft mjuka. Som ett par goa mysbyxor fast utan att vara lika tjocka som mysisar är utan tunna med lite fall.
Mudd nedtill och resår i midjan vilket är perfekt. Lite haremsmodell på dem så de ser så skönt slappa och baggy ut. Jag blev kär i dem direkt och köpte både de gråmelerade och de svarta.
Var bra sugen på de zebramönstrade [eller hur man nu ska beskriva mönstret på dem] i svart och gråbeige också men backade då jag vet att M inte är riktigt förtjust i sånt mönster tyvärr men kanske får det bli en tur till Välsviken tillsammans med honom för att kika på dem ändå för dessa 100 kronors byxor satt hur bra som helst på honom och han stoppade händerna i fickorna och såg sådär cool ut i dem att mitt hjärta smälte en smula.
Skönt att ha byxor i skolan under överdragen som inte är stela eller för tjocka också.

Byxorna heter Dreams ”Harem pant”, finns i flera färger och mönster och kostar 100 kronor.

Ännu lite coolare blev han när han igår fick ett par nya lurar av W. Som välkomstpremie på Bra Förlag valde hon ett par nya lurar till sig själv. Då man fick välja två välkomstpremier så valde hon även ett par till M i stark limegrön färg som han gillar och har på flera saker och inredningsdetaljer på sitt rum.
Ett perfekt val och han var så glad och hade på sig dem nästan hela kvällen igår 😀

bloglovin 2014-12-03 kl 11:57


4 svar till Slappa, baggy haremsbyxor

  1. Postat av: Susan

    Vilken supersöt tuffing

  2. Postat av: Jeanette

    Vilken fin kille:)

  3. Postat av: Marie

    Sicken cooling =D


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *