BILDREGN från en underbar höstdag med barnen

Vilken otroligt mysig första höstlovsdag vi haft tillsammans jag och barnen.
All retning dem emellan var som bortblåst och det var faktiskt helt underbart att få vara tillsammans med båda två utan att de bråkade!

Vi myste en lång stund på biblioteket. M lånade två böcker om motorfordon och W hittade en bok med både fakta och berättelser om spöken i. På baksidan stod det att det fanns fler böcker i samma serie och efter att ha frågat efter dem så fick hon med sig hela fyra böcker om detta lite läskiga som fascinerar väldigt mycket just nu.
Hon läste ni sidor på vägen hem så det märks att läsa tycker hon om bara hon hittar en bok som är tillräckligt intressant.

Hamburgare till lunch, pysselstund på Panduro där man för tio kronor fick göra sig armband av fina pärlor. Bus på scenen i Mitt i City, glass och avslutningsvis en massa lek i bland löven utanför musset och i lekparken intill.

Barnen tyckte det var kul och jag njöt fullt ut av en otroligt vacker höstdag och dessa två fina små människor som helt otroligt nog är mina fina barn ♥Alla bilder och texter på HUSnrNIO.se är skyddade av lagen om upphovsrätt. Du får inte använda mina bilder och text, varken för personligt bruk eller i kommersiella sammanhang. Stöld av bilder kommer att polisanmälas! Ingen är anonym på nätet.
bloglovin 2011-10-31 kl 17:02


7 svar till BILDREGN från en underbar höstdag med barnen

 1. Postat av: Hanna

  Åh vad härligt det ser ut! En sån dag som man med glädje kan spara inom sig och ta fram dom dagarna, tålamodet tryter och skrik och bråk avlöser varandra! Bilden med kaffe och center kokos var helt klart min favorit 🙂

 2. Postat av: Jessica

  Härliga bilder 🙂

 3. Postat av: Tina

  Åh vilken mysig dag ni verkar ha haft! Och som vanligt när man tittar in här så är det underbara bilder du bjuder på. Hoppas du får en mysig kväll hjärtat! KRAM!

 4. Vilka härliga höstbilder!! Nu blev jag sugen att slänga kameran över axeln och gå ut på photoshot.
  Hoppas ni fått en härlig start på den nya veckan! Kram.

 5. Postat av: britta bloggar

  Åh, så fint!

 6. Postat av: Nightingale

  Vilka härliga höstbilder!
  Får en verkligen att tänka tillbaka på sin egen barndom, lite nostalgiskt sådär! 🙂


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *