Grubblerier

Jisses vilken natt det blev och dag det är!
W har ont i örat och vet inte om det är lock eller bara smärta. Hon kan inte förklara hur det känns.
M skriker som en galning över att Hotell Kantarellspelet hängt sig på datorn och jag är långt ifrån färdig med allt jag tänkt mig få gjort innan jag ska åka och jobba klockan ett.

Idag är jag trött.
Somnade gott efter vår mycket trevliga kväll igår men vaknade efter en stund och kunde inte släppa grubblerier kring det ofrånkomliga kommande bytet av förskola med anledning av att M ska börja på en äldre avdelning på en helt ny förskola. 
Jag har en massa tankar och funderingar och frågor som grundar sig i samtal, egna erfarenheter m.m. så det är inte konstigt att jag grubblar.
Men just nu orkar jag inte utveckla detta mer än så här. Tänker mig skriva ned allting framöver då jag själv vill ha dokumenterat det som sagts, hur jag själv tänker kring bytet m.m. då jag är så oerhört mån om att allt ska bli bra.
Inte så att jag vill att fröknar ska favorisera eller liknande kanske jag ska tillägga och det är anledningen till att jag inte vill flytta honom utan för att jag har något att jämföra med. Något som är så oerhört bra.

Nog om detta för just nu som sagt.
Mina grubblerier ledde till oro, magont och tårar inatt iallafall [kanske extra känslig efter två glas vin…] och det tog många timmar innan jag somnade så idag är jag något sliten men kaffe kan råda bot på det tillståndet ganska bra så idag är jag tacksam för den svarta drycken…

Nu ska jag ta hand om tvätten, duscha, göra lunch, hjälpa W med matten och sen bär det av till jobbet. Hoppas ni har en fin onsdag!


©Helen.HUSnrNIO.se

Keep calm and have a cup of coffee

bloglovin 2012-03-28 kl 11:49


4 svar till Grubblerier

 1. Postat av: Popprinsessan

  Usch för jobbiga nätter och stress innan jobbet! Hoppas att kaffet gjorde sitt och att du får en bra dag utan allt för mycket grubbel.
  Kram!

 2. Postat av: Tina

  Hej hjärtat! Åh det är så jobbigt när tankarna snurrar i huvudet. Jag hoppas att du får en bra dag trots allt! KRAM!

 3. Postat av: Petra

  hej hej!

  ja sådana nätter känner man igen alltför väl. Men oftast blir allt bättre än vad man tror. Jag vet at det är en klen tröst. men oftast oroar vi föräldrar oss mer än vad barnen gör.
  Hoppas att allt löser sig vännen min.
  & att öronontet ”enbart ” är lock .

  Javisst är gult fint? Man blir så glad!!
  kram & styrkekram

 4. Postat av: Maria

  Usch, varför ska man alltid försöka lösa allt på nätterna för….jag är likadan, grubblar & grubblar och ändå kommer jag inte fram till något..
  Hoppas att allt löser sig!!

  kram kram


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *