Hans tre initialer

HbkKläder

När man en fredagskväll med påsar under ögonen och glansig panna efter en timme vid sidan av fotbollsplan i nästan 30 gradig värme blir glad över att få med sig de sprillans nya fotbollskläderna hem i en Stadiumpåse då vet man att man är en fotbollsmamma all the way.
Kolla bara så fina de är!
M tyckte detsamma och bytte tröja sin gula kortärmade Sverigetröja mot HBK:s gröna så fort han fick syn på den före träning började 🙂
Att kläderna är hans allra första riktiga fotbolls/träningskläder är något extra och detsamma är det att de har hans initialer.
De tre bokstäverna han lärt sig att leva med, numera när han är skolbarn förstår vad de står för och betyder, och som är hans signum och gör honom lite speciell då ingen annan har dessa tre (att storasyster har nästan de samma om man vänder på en bokstav struntar vi i).

Japp mamman är rörd över de nya kläderna. Fotbollsmamma kan det kallas. Eller så kallas det majpsykos och majstress, haha.

bloglovin 2016-06-04 kl 14:59


2 svar till Hans tre initialer

 1. Postat av: Annica

  Hej, får jag fråga vad detta kalas går på?
  I Grums kan man bara välja adidas byxa och tröja i wct (?) och det slutar på 600kr någonting (därför hoppade vi över detta i år

  • Postat av: Helen

   Man kunde välja på att beställa endast kortärmad tröja + shorts + strumpor eller hela paketet med långa byxor och långärmad tröja + den ”korta uppsättningen”.
   Vi valde hela och det kostade 434 kronor totalt.
   Wct i den långärmade tröjan och byxorna.
   Priserna är olika varje år här, även när jag jämför med Ws klädkostnader.
   Det beror på hur mycket laget samlat in i sin egen kassa och om det finns sponsorer. I Ws lag finns det föräldrar som jobbar på sådana företag där de valt att gå in och sponsra mot att det står på lagets samtliga kläder till skillnad från Ms första uppsättning som inte har någon reklam tryckt på sig.


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *