Skrik, skrik, skrik

Det är totalt ofattbart hur denna lilla människa så fin, så full av kärlek, så kreativ, fantasifull och så duktig kan vara så himla jobbigt envis, stönig och skrikig.
Han skriker för att han bråkar med storasyster, för att hon gör si eller så, han skriker för att bältet sitter fel, han skriker när han tappar en av sina enkronor mellan bilstolen och sätet, han skriker för att han är hungrig trots att vi förklarat 100 gånger att vi är på väg till restaurangen och att han om tio minuter kommer att få mat, han skriker för att han inte vill sova och han skriker för att han fått skrap och blod [som han själv kallar det] på båda sina knän [syns på bilden ovan] osv…

Blod och skrap fick han för ca nio timmar sen men skriker just nu som om han brutit alla ben i kroppen.
Han har även bestämt sig för att vi ska tejpa hela hans furutak ikväll med papper så att kvistarna inte syns [note to myself – nästa vecka måste jag orka måla tak!], sen kommer han på att plåstret är helt fel och går ont och skriker för det. Och för att han vill gå ner, och, och, och…
Han skrek när han föddes så att de fick tillkalla läkare för att de inte kunde förstå vad som kunde vara fel eftersom han inte slutade att skrika. Inte ens när jag försökte amma honom.
Inget var eller är fel men det där skrikandet har han fortsatt med och det berör någon nerv i mitt huvud så jag tror att jag håller på att bli galen när jag hör det.
Nattetid är det som värst om han får för sig att skrika då. Delar av mitt huvud tiltar känns det som. Som tur är så tiltar inte hela mitt jag ännu utan jag håller fortfarande ihop någorlunda.

Han går så mycket in i allting och det bubblar av känslor och en himla massa annat att det bara blir skrik av allting ibland.
Det är svårt att förklara hur det är.
Till en viss del är vi så lika och han är verkligen underbar och så känslig men han kan inte hantera allt kanske och då blir det skrik. Att ett barn slår sig och gråter är ju normalt. Att de kanske till och med skriker och gråter för att det gör så ont kan ju också hända.
M skriker alltid.
Han är just nu helt knäckt för sina skrapade knän och då mest det ena som är blodigt.

Svammel blev det här.
Imorgon ska i få se bilder från dagen road trip.
Det blev faktiskt en del bra bilder men jag orkar inte sätta samman något kollage ikväll.
Är helt slut i huvudet av allt skrik.

Just nu är det tyst. Jag var uppe till honom igen och gjorde läggningsritualen på nytt samt lät honom prata ut om blodet och skrapet än en gång.
Nu ska jag gå ut och vattna blommorna och varva ner.
Måtte inte natten innehålla mer skrik!

bloglovin 2012-07-26 kl 22:10


4 svar till Skrik, skrik, skrik

 1. Postat av: Popprinsessan

  Usch, det låter otroligt jobbigt… Jag kan få spel här när R bara gnäller och gnäller. Han har inte börjat prata ännu så allt är ööh, ööh osv.. Jag hoppas ni har haft en lugn och skön natt.
  Kram

 2. Haha, ja, ibland blir det väldigt högljutt 🙂

  Hoppas att du får en fin fredag 🙂

 3. Postat av: Alfva

  Åh fy, jag skulle nog bli tokig av allt skrikande. För det är frustrerande att lyssna på med…

 4. Postat av: Annika

  Hej
  Jag förstår så hur du känner.
  Jag är nästan lite glad (fel ord) att du skriver så för det betyder att jag inte är ensam om detta.
  Ibland känns det nämligen som det bara är mitt barn som inte lyder, som inte gör som man säger, som skriker och har utbrott.
  Jag blir så utmattad emellanåt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. jag har ingen ork kvar liksom att stå emot allt fast jag vet att jag måste.

  Det är inte lätt och jag önskar att jag kunde ge råd, men jag är nog den sämsta på detta..
  men jag vill skriva att jag förstår dig och att det finns fler som har det som dig så du är inte ensam 🙂

  Kram på dig!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *