Bullfest med två sorters bullar

Bullfest1

Nybakta bullar kan få vem som helst på gott humör inte minst igår då regnet öste ner som om himlen öppnat sig. Än en gång, det är ett tragiskt sommarväder vi har…

Jag valde att göra två olika sorters bullar utav samma deg. Klassiska kanel- och kardemummabullar samt supersmarriga nutellabullar. De sistnämnda är utan tvekan min favorit och av Ls lovord att döma så är det även hans [eller så var han bara extra glad över att komma hem efter fem dagars mctur med övernattning i tält i det tragiska vädret].
När bullarna var klara så hade W tre kompisar när de och jag och M hade fikat så var nästan hälften av bullarna uppätna, haha. De var goda helt enkelt 🙂
När jag senare på kvällen ställde mig för att paketera in bullarna i påsar så var det ännu färre kvar. Det är livsfarligt att ha nybakta bullar framme i köket helt enkelt… Så sanslöst gott!
Bullfest2
Det här receptet bakar jag efter när jag gör de ljuvligt goda Nutellabullarna.

bloglovin 2015-07-27 kl 15:01


4 svar till Bullfest med två sorters bullar

  1. Postat av: Fröken M

    Gud va goda dom ser ut !
    Här har det bakat cookies idag – med ”mintchokladkross”.
    Bullar får bli nästa bakprojekt !

    • Postat av: Helen

      Supergoda 😛
      Scones är gott det med. Mest dottern som bakar det, jag äter det på jobbet ungefär en gång i veckan så det blir liksom inte att jag bakar det hemma. Mintchokladkross lät som en spännande ingrediens dock!

  2. Postat av: Hanna

    Så gott det där ser ut. Du kan skicka några till mig. 😀


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *