PERSONLIGA pojktavlor med härligt RÖD färg

Det fortsätter att droppa in lite beställningar på tavlor trots att den stora ”ge bort” helgen har passerat för snart två veckor sedan.

Superkul tycker jag och extra kul är det att beställningarna inte bara innefattar NAMN/DOP-tavlor utan även mina ABC-tavlor samt 123-tavlor 🙂

Min lille M har en NAMNtavla på sitt rum innehållandes färgen rött [vilket matchar små delar av hans inredning].
Lika förtjust som jag är i färgen rosa, vilket jag delar med dottern [inte många saker som inte är rosa på hennes rum…], är jag i färgen rött till min lille pojke.
Röda skor, vissa kläder i färgen rött. Röda små detaljer och leksaker på hans rum.
Sjävklart klär jag inte honom i helrött och hans rum är inte fullt lika rött som storasyster Ws rum är rosa men den röda färgen som accentfärg är underbart fin och gör mig glad.

När jag får beställningar där det önskas att ha med en röd nyans i tavlan är det därför lite extra kul att göra dessa tavlor tycker jag.
Tavlor till tjejer innehållandes rött [rött och rosa är t.ex mycket snyggt tillsammans] får jag beställningar på oftare än på tavlor till pojkar innehållandes rött.

Jag tycker att fler borde få upp ögonen för denna färg så här följer en liten visning på ett fåtal utav de tavlor jag gjort till pojkar innehållandes olika nyanser av röd färg.

Bilder:Privata©HUSnrNIO.se

Mina tavlor är enkla till designen. Inga onödiga mönster eller figurer som stör ett stilrent och lugnt intryck. Icke att förväxla med andra namntavlor som florerar på nätet. Tavlorna har en liten marginal av vitt runt sig för att jag tycker att det är snyggt så. De passar utmärkt i ramar med standardmått för A4 eller A3 motiv [med eller utan passepartout].

Vill du beställa en tavla – skicka ett mail till [email protected]

En glimt av lille Ms rum & NAMNtavla:

Bilder:Privata©HUSnrNIO.se
bloglovin 2011-01-05 kl 14:22


8 svar till PERSONLIGA pojktavlor med härligt RÖD färg

 1. Vad snyggt! Den passar ju perfekt i Maltes rum. Och där är matchande Iggle piggle åxå. 🙂

 2. Så fina, vill handla sådana från dig. Men jag väntar till lillen kommer ut 🙂

 3. Postat av: Johanna

  Hej!
  Ja, det har du minsann missat. Diggar det programmet 🙂 Ha en trevlig kväll du med, kram kram

 4. Ja det har minst sagt varit en minnesvärt, underbart, omtumlande och händelserikt år!
  Hoppas såklart på ett minst lika fint 2011! 🙂
  Hoppas också att DU och din familj får ett bra 2011!

  Trevlig kväll! KRAM

 5. Postat av: Fnulan

  ÅH vad fina tavlor!!!!! Har skickat mail 😉 Du får minsann ha tävling!
  Ja mig blir du inte av mig, sa ju det att jag fastnat! Bloglovar dig med ju! Föll som en fura för din blogg!!! Försöker alltid att skriva ngt litet i alla fall om jag ändå kollar!

  Ja pluggandet…. bläääääääää De två stora hemma och den lilla på sitt sätt inte lätt alls.!
  Kram

 6. Postat av: emilia

  hallå du 🙂 måste säga att du gör fina tavlor, tänkte bara fråga om det är du, eller haneys.blogg.se som gjorde dessa först ? för du är väl medveten om att era är typ, identiska ?

 7. Postat av: HUSnrNIO

  SVAR till EMILIAS kommentar så att inga missförstånd eller följetonger skapas: Den som har bloggen som du (Emilia) refererar till har LÄNKAT till mig och skrivit att HON har hittat inspiration utav mig till sina tavlor. Hon har även gjort sina NAMNtavlor i början av det här året dvs över ett års tid sen jag började göra mina tavlor.

 8. Postat av: emilia

  Hej! jag ber om ursäkt om du tog illa upp,det var inte alls min mening! syftet med kommentaren var att upplysa dig om att det fanns en annan tjej som gör liknande tavlor. Själv skulle jag nämligen blivit lite småsur om någon annan satt och tjänade pengar på mina idéer och kopierade det jag ritat och slitit med att få fram. Ni båda två är duktiga, ingen tvekan om saken! Hoppas att jag inte gjorde dig upprörd!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *