Happy Easter-shopping till liten & stor

Snart påsk och vi har inte sått gräset till kycklingarna ännu slog det mig igår!
Det är sig inte riktigt likt hemma och dag efter dag flyter liksom ihop och har gjort så ända sen W kickade igång sjukdomsbacillerna.
Att så varsin kruka med gräs är kul tycker barnen och där i släpper de sen loss sina små gula ullbollar på grönbete.

Igår fick jag iallafall tummen ur och köpte dekorationsgräset så nu ska vi bara så…
Något som jag däremot köpte för flera veckor sen var ursöta presentpåsar på Lagerhaus. Jag kunde inte motstå dem när jag bevittnade en av de anställda plocka upp dem i butiken.
En ganska rymlig påse med en vit kanin och en söt liten boll till svans. Perfekt att ge barnen lite påskgodis och annat i!

Jag tycker om vitt och svart så de där elva Happy Easteräggen i porslin från Ellos har jag svårt att släppa tanken om. Har kollat på dem mer än en gång vid det här laget.
Åhlens har också en hel del påskigt fint och det både i traditionella påskfärger men även i vitt och svart. Igår skickade jag bud med L när han befann sig i city om några små saker ur Åhlens påsksortiment.

Fjädrarna till vårt traditionella uteris har jag köpt så nu ska vi bara ge oss ut och ordna ris så om vi får sått det där dekorationsgräset inom de närmsta dagarna så det hinner komma upp till påsk så är det väl bara till att börja måla påskbrev för att stödja husets små påskfirare [om de händelsevis skulle vara friska under påsk] sen antar jag för nu är det snart påsk och i butikerna och på nätet finns det en hel del fint och kul att shoppa på temat påsk. Eller hur?!

1.Söt prickig påskkärring som säljes i tvåpack på Åhlens för 49 kronor. 2. Äggvärmare i filt från Village som kostar 25 kronor. 3. 11 snygga porslinsägg med bokstavstryck som tillsammans bildar ”Happy easter”. Textilband att hänga de  äggen i. 299 kronor hos Ellos. 4. Vit 26 cm hög dekorationshare av polystone som bor på Village. 5. Svart påskägg med bokstavstryck från Åhlens. 15 cm stort och kostar 19 kronor. 6. Ståtlig tupp av polystone. 49 kronor på Village. 7. Minipåsklilja. Plantagen 14.90. 8. Filtäggvärmare i påskigt knallgul färg. Även den finns med bland Village påsksortiment. 9. Ursött mönstrat barnförkläde med tillhörande sjal. Heter Ester är i 100% bomull och finns på Åhlens. 10. Lila litet påskägg som skulle passa in fint på Ws lila rum. Finns på Åhlens även det. 11. Minigelétoppar med smak av apelsin i kul förpackning föreställande en morot. Lagerhaus finns dessa på. 12. Presentpåsen Bunny, också den från Lagerhaus, är en perfekt presentpåse vid påskbjudningar eller att fylla med påskägg, godis och annat kul och ge barnen i påsk. Så söt! 13. En liten söt och jättemjuk kyckling som kommer att ligga i barnens presentpåsar tillsammans med godis i påsk. Finns på Åhlens. 14. Knalligt färgglada påskägg med en längd på 15 cm. Finns hos Ikea med uppmaningen om att man ska fylla dem med godis och ge som påskpresent eller behålla alltihop för dig själv.

bloglovin 2013-03-13 kl 09:32


5 svar till Happy Easter-shopping till liten & stor

 1. Postat av: Dad4Life

  Åh gud vilken ångest jag fick nu när jag såg alla fina påskdekorationer, jag hade helt glömt den högtiden. Är väl hög tid att ta tag i den biten också 🙂

 2. Postat av: Veronica

  Vilka mysiga påskdekorationer/presenter. 🙂

 3. Jag älskar påsk! Bästa högtiden vi har:)

 4. Vad fina kaninpåsarna var! Jättebra alternativ till påskägg ju 🙂
  Snart dags att börja pyssla även här, det är ju så roligt!

  Kramar

 5. Postat av: Fröken M

  Va mysigt !! jag brukar inte slå på stort,
  men i år måste vi nog påskpynta lite med ägg och fjädrar 🙂


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *