Första dagen i årskurs två

Läsåret 2011-2012 är nu kickat igång.
I tättduggande regn vandrade pirriga skolbarn med föräldrar till kullen halv nio imorse men istället för att stå uppe på kullen och lyssna till rektorns tankar inför det nya läsåret så stod de flesta nere vid cykelbanan och trängdes under sina paraplyer.
Vi förstod att det pratades en bit bort eftersom folk flockades men det var ingen idé att försöka tränga sig in i klungan med alla paraplyer så istället pratade vi med varandra och sen jublades det lite när ballongerna steg mot den gråa skyn innan det var dags att bege sig till klassrummen för upprop och samling vilket kändes som väldigt skönt i allt regnande.

Upprop och det obligatoriska pratet om vad barnen gjort på sommarlovet gicks igenom och vi föräldrar fick fylla i skolinformation om våra barn innan det blev fika på skolgården och då hade det otroligt nog slutat att regna.

L tog sig tid att bli med till kullen och stannade kvar under uppropet innan han åkte till jobbet. Jag och M fikade och gick hem vid tiotiden.
Kvar lämnade vi den finaste lilla andraklassare man kan tänka sig.
Kläderna vi köpte igår var på och hon topade outfiten med sin nya hatt. Hon kände sig fin och trivdes i kläderna det märktes.
Tänk att hon är så stor nu. Ska fylla åtta år, är som en tonåring med världens vidrigaste humör, bestämd och envis, men ändå liten och rädd för allt möjligt.
En liten, men ändå stor tjej, som nu går i andra klass.
Världens finaste♥ 

bloglovin 2011-08-22 kl 10:59


6 svar till Första dagen i årskurs två

 1. En otroligt mysig blogg måste jag säga. 🙂

 2. Postat av: Tina

  Stora FINA tjejen! <3 KRAM

 3. Postat av: Dom kallar mig Nena

  Va fin hon va =)

 4. Postat av: Fröken M

  Jag kan tänka mig att det var en stor dag för henne !
  Skönt att de slutade regna, här åkte löpardojjorna på efter lunch så jag har avverkat 5 km innan det är dags att ta tag i det ständiga berget av tvätt 🙂
  Ha en bra dag !

 5. Postat av: emma

  Vad fin hon är!!!
  Saknar er, ses till veckan 🙂

 6. Postat av: Terese

  Åh så fin hon är! 🙂 Här började Filippa skolan redan i onsdags, konstigt tycker jag för på alla andra orter runtomkring verka de börja just idag. Filippa går 8-13.30 varje dag precis som hon gjorde i 1:an. Trean blir likadant tror jag, men sedan i fyran blir det andra tider. Har gympa två gånger i veckan och utepass en gång.

  Ha en fortsatt trevlig måndag!

  Kram


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *