Pride ♥


Mobilbilder efter fredagskvällens ridlektion på fina favorithästen Pride ♥

Nu ska jag skjutsa iväg W till skötarkurs på ridskolan.
Hon har redan gått en hästskötarkurs och hade under hela förra terminen en skötarhäst, Pride ovan så klart, på lördagar.
Att ha sköthäst har inneburit att mocka, borsta, sopa stallgång, att om man kan med det rengöra hästens sadel och träns med mera.
Hon har skött det bra och de lördagar som även ridkompisen varit i stallet och de haft med sig lite fika så har hon kunnat vara där i några timmar. Bra är att de själva får bestämma när på lördagen [eller vilken veckodag man nu väljer att vara skötare] de vill utföra sina sysslor. Det gör det smidigt för oss att kunna släppa av henne där lite när det passar liksom.

Idag ska någon av förra terminens skötare få pris som terminens bästa skötare, antar att de utgår från den pärm man fyller i med vilka uppgifter man utfört på sin skötdag, och sen ska de gå igenom hur man utför de olika uppgifterna, fika och prata antar jag.
W är sugen på att ingå i ungdomssektionen men det får vänta ytterligare ett år till hon har den rätta åldern inne.

Underbart att hon har hästintresse. Ingen kan vara gladare än jag för det! Efter skolans slut i juni ska hon åka på sitt allra första ridläger som hon fick i födelsedagspresent i december.
Två ridpass om dagen på samma häst då man har en och samma hela veckan som sin häst, bad med häst, dressyr och hoppning, skötsel, teori, lekar, övernattning och förhoppningsvis en massa lägerkul vid sidan om hästarna.
Jag vill liksom åka jag också, haha!

bloglovin 2015-02-21 kl 15:55


3 svar till Pride ♥

 1. Postat av: Malin B

  Gick det inte att anmäla mammor? 😉
  Helt perfekt när ”ungdomarna” har något som verkligen intresserar dem och att de får möjlighet att vara där de helt vill vara förstås.

 2. Postat av: Maria

  Förstår att du är glad. Hästar är helt underbara!
  Kommer själv ihåg mitt första ridläger, SÅ roligt! Ja efter det lägret har det blivit många timmar på hästryggen 🙂

  KRAM

 3. Postat av: Johanna

  Lång bloggtystnad? Hoppas allt är bra med er! Vi var på genrepet på mello igår, tänkte bara skriva att det nog var lika bra att det inte var nära er. Kan iofs bara tala för min sexåring och min kompis sexåriga tjej, men de blev rätt trötta och uttråkade efter ett tag. Oskar ska vänta tills han är lika gammal som Elvira innan han åker nästa gång!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *