2014 års julkort

En liten sneak peak på årets julkort.
Känner mig nöjd med dem. Valde att göra ett kollage med några av alla de bilder som vi tog under bron i den coola skejt och graffitimiljön.
Det blev svart botten för det kändes som passade till bildernas färgstarka bakgrunder och så hittade jag ett graffiti typsnitt som jag valde att montera samman med guldigt glitter och så lite svarta stjärnor på det.
Till och med L uttryckte sitt gillande över det och det tror jag inte att han gjort någon gång tidigare då detta med julkort inte är något han brukar intressera sig för.

Igår kväll postade jag dem så nu hoppas jag att de snart dimper ner i brevlådorna. Mest blir det till folk nedåt landet som vi inte träffar alls ofta.
Älskar att skicka julkort och att få julkort 🙂

Nu är dagens första luciatåg avklarat. Min roll på det var endast som ackompanjatör tillsammans med en gitarrist så det var no big deal.
Nu ska jag tejpa golv och plocka fram mikrofoner, notställ med mera och ställa i ordning allt inför dagens andra luciatåg, mitt eget, tillsammans fina barn och ungdomar, allt ifrån mini till stora tjejer, och sen ska barnen hämtas från skolan och vi ska hinna äta innan klockan är halv fyra och jag börjar öva solosång och dikt med den stora lucian. Full fart idag och ikväll med andra ord.
Fin fredag på er!

bloglovin 2014-12-12 kl 10:31


10 svar till 2014 års julkort

 1. Postat av: Marie

  Ohh blir ju toppenfina som julkort =D

 2. Postat av: Fröken M

  Dom ser jätte fina ut !
  Här blir det tyvärr bara någon tråkig köpt variant i år,
  men det är väl bättre än inget antar jag 🙂
  Ha en trevlig kväll !

 3. Postat av: Malin B

  Att få och skicka egna personliga foton är det roligaste. Vi som har lite större barn har det knivigare att få dem att ställa upp. 😉 Det är perfekt att ”mixtra ihop” ett av flera bilder då.
  Ert är jätte fint!

 4. Postat av: C A I A . S E

  Häftiga julkort!! 🙂

 5. Postat av: petra

  Men åh så fina julkort,du är så före o kreativ med allt att jag får stressande dåligt samvete nästan haha du borde släppa en pysselbok med allt du gör:)
  kramar o godnatt

 6. Postat av: Popprinsessan

  De ser tuffa och häftiga ut tycker jag!
  Mina kom på posten i fredags så nu ska jag ”bara” skriva alla adresser… Tycker också att det är jättekul att få vanlig post och inte bara allt digitalt.
  Kram

 7. Postat av: Småstadsfrun

  Riktigt fina måste jag säga! Snigelpost är det bästa 🙂

 8. Postat av: Tina

  Åh så fina de ser ut! I år är det första gången som jag har valt att INTE skicka några julkort men det beror på att jag helt enkelt inte orkar. Har fullt sjå att hålla huvudet ovanför vattenytan just nu. Mycket känslor som ska bearbetas. Såg din film på Insta ifrån luciatåget! Så FINT! Vilken härlig stämning det måste ha varit! KRAM


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *