Annandag påsk

Annandag påsk bjuder även den på sol som strålar in genom fönsterna och värmer upp vårt kök. Otroligt underbart! Även om det faktiskt är ganska kallt ute som igår när det var ca sju plusgrader och kylig vind så blir man ju så otroligt glad över ljuset och solen. Att klaga över det fantastiska vädret finns ju inte på skalan. Det sparar vi till midsommarhelgen istället då man mulet och femton grader känns som rena höstvädret… Tur att jag jobbar hela den helgen, haha.

Andra säkra tecken på att det äntligen är vår är att W har börjat så smått att överge jeans för alla sina tights. Tights med shorts eller kjol är lika med vår och så klart att hon är ute och leker om kvällarna. Igår höll hon sig hemma hela dagen fram till ca sex så det började att pipa i telefonen. Sen såg vi inte henne förrän viv halv tio. Tjuv och polis och en massa andra utomhuslekar betas av och när jag ringde henne för att kolla läget så lät det som rena ungdomsgården i bakgrunden.
Minns själv hur vi så fort det började att vara ljust längre om kvällarna höll oss ute och lekte mycket. Så roligt!

För oss andra så blev det familjefilm efter min och Ls promenad. M valde och vi såg Sune i fjällen även om det tog emot en smula med snö och stormen Rudolf och Karin men det var mysigt. Efter M lagt sig så betade vi av två avsnitt av Arne Dahl på play. Spännande och välgjord kriminalserie. Faktiskt första gången jag ser Arne Dahl även om jag tänkt att jag skulle kolla ett avsnitt då jag blev sugen på det efter att ha sett en intervju med Malin Arvidsson i Vardagspuls för en tid sen.
Bra som sagt och kanske betar vi av även de andra avsnitten [det verkar vara slutande avsnitt i grupp om två] frampå.

Nu ska vi göra oss i ordning och packa in oss och lite grejer i bilen. Det blir troligtvis korvgrillning med mera och sen har jag en grej som jag skulle vilja checka av på Bomstadbaden så kanske även en tur dit därefter.
Vi får väl se vad det blir.
Ha en fin måndag & Annandag påsk!

bloglovin 2015-04-06 kl 10:47


4 svar till Annandag påsk

 1. Postat av: Johanna

  Arne Dahl är bra! Syrran och jag ska till Karlstad på lördag och lyssna på Chess, vi funderar på om du har någon bra restaurang att rekommendera? Behöver inte vara nåt superfint ställe, men nåt med god mat!

  • Postat av: Helen

   Så kul att upptäcka nya serier och allra helst svenska tycker jag 🙂
   Oj då. Jag är inte den rätte att fråga om goda matställen i min stad. Förr (före barnen) var jag ute och både åt och annat, haha på stan med vänner och sambo ofta men nu blir det extremt sällan. Finns så mycket nya ställen och restauranger har jag märkt när jag väl är på stan.
   Jag har verkligen noll koll men det ligger ett gäng längs med Kungsgatan som går längs med stora torget som inte går att missa och sen ligger det ett gäng restauranger som möjligtvis inte är lika krogbetonade längs med Östra Torggatan, på mitten mitt emot Burger King.
   Jag ska också på Chess på lördag så då kanske vi ses, haha 🙂

 2. Postat av: Petra

  Så härligt när solen tittar fram ☀️Ska bli toppenväder nu


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *