Annorlunda känsla

Idag är det lördag och jag har en lite annorlunda, skön, känsla i kroppen.
Natten har varit som vanlig, vi har vaknat flera gånger, sprungit mellan sängarna och Ms rum och sen tillslut så beslutade sig M för att nu var det faktiskt morgon och dags att gå upp.
Trött och lite småsnorig känner jag mig så det är inte så att den där känslan kommer av att jag fått en fantastisk natt med oavbruten härlig sömn.
Nej det känns bara ok med flera saker samtidigt tror jag. Kanske konstigt med tanke på att jag mådde väldigt dåligt häromdagen och ligger efter med mycket men trots det så känns det bra idag.

Det är åter igen plusgrader ute på morgonen, solen strålar in genom köksfönstrena som förvisso är smutsiga men det bekommer mig inte just nu. Jag är ledig hela helgen, imorgon har jag sovmorgon vilket jag inte haft på flera veckor, M har gett mig några underbara meningar här på morgonen [hans tal och funderingar är underhållande att ta del av]. W får visserligen stanna inomhus även idag men hon är vid gott mod och har inte haft några utbrott eller liknande på flera dagar och blir det inte värre än så här med sjuktillståndet så var det en väldigt lindrig sjukdom vilket vi tackar för.

Äggröra, rostad macka, te och kaffe ska arras för nu ska vi äta frukost här jag och kidsen, L har sovmorgon idag så han lär inte dyka upp på länge, sen ska jag och M in till stan alldeles själva. Ska bli kul.

Godmorgon på er!


Vår blommande Orkidé som trots att den knappt får någon kärlek alls från oss nu åter igen blommar vackert i novembersolen.
bloglovin 2011-11-19 kl 09:25INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *