Där tog mitt spännande liv slut

God morgon!
M har morgonfritids idag, ca 35 minuter bara men dock morgonfritids, för att jag ska hinna med att lämna båda barnen på sina skolor på varsin sida av stan så att jag kan spatsera in på jobbet i rätt tid, hälla upp dagens första jobbkaffe, och kicka igång med allt som ska hinnas med veckan före påsk och en massa röda dagar fyllda med jobb.

De här veckorna som vi lever som om jag är ensamstående med två barn eller vad man ska kalla det så har jag lagt upp ett schema för att de morgnar som innebär både jobb och skola, då vi alla tre ska vara på olika ställen vid en specifik tid och W inte åker buss, har M fått lie utökad tid på fritids vilket innebär några dagar med morgonfritids och att han är kvar en kvart längre på onsdagar. Bra att han har världens bästa S på fritids som det går smidigt och snabbt att ordna sådant här med och sen är det klart att det skulle inte gå utan att W tog några hämtningar och framförallt kvällar och att även farmor och farfar finns med på ett hörn som på t.ex söndag.
Nog om det. Idag ska det bli halvklart. Alla tecken på vår och sol välkomnas enormt efter en grå och kall period trots mars månad. Imorgon strålande sol och på torsdag håller vi tummarna för tvåsiffriga plusgrader som det sägs kunna bli. Att det sen troligen kan komma in en snöby i början av nästa vecka blundar vi för.
Vad smhis app visar tillhör ett av bilmorgnarnas samtalsämnen här, haha. Skittrist men hellre det än att lyssna på Håll om mej hårt med Panetoz så jag babblar på och då går det ju absolut inte att lyssna på mellolåtar tänker jag..

GREYS2

Annat jag är väldigt bra på är att leva mig in i serier och filmer och liknande.
Sen Hannah och Amanda tipsade om podden Veckans bläcka i sitt hundraåttiandra poddavsnitt för att den låg hos deras företag så har jag lyssnat även på den podden.
Därför vill jag nu flytta till LA. Gå på soulcykling, hika med Baileys i bergen, sitta bredvid den ena stora kändisen efter den andra på restaurang och dricka rött, träffa Dr Goldberg och göra små lunchlådor och skicka med kidsen till skolan.
Att jag tror att även jag kan fejka mig igenom lawutbildningen och jobba som knivskarp advokat där moraliska dilemman ibland ställer till det är solklart för mig nu när jag tagit upp Suits igen efter pausen då det inte fanns fler avsnitt att se på Netflix. Jag är så sugen, inte minst på att vandra genom dessa luftiga mötesrum i snyggt skurna dräkter med klapprande små svinhöga klackar, haha.
Sista säsongen av Grey´s ser jag nu med engelsk text för att jag inte riktigt är ikapp avsnitten som går på kanal 5 ännu. Suget efter att vara kirurg är stort. Tror att jag vant mig vid allt skärande och blod, ben och armar i konstiga positioner, och trauman. Använder ord som time of Death och Scrub in till M när han frågar om han kan få hjälpa till att laga mat och min sjukhusskräck är inget hinder så länge det är jag som håller i skalpellen.
Jag är expert på att slukas upp av allt sådant, alla serier jag ser, film och liknande, och nu när inte L är hemma och hela tiden påpekar sitt ”det är bara på film/det är bara en tv-serie/du vet att det är stageat va” osv så går jag all in.
Jag passar på att gå all in. Det är nästan så jag tror att jag lever ett väldigt spännande och roligt liv där varje topp är maxat skyhög och varje dal likaså typ.
Nu ska jag och M pussa Baileys hej då, kommendera barnen att sätta sig i bilen, tolka smhi högt på vägen till skolan för att undvika Panetoz och sen åka E18 mot jobbet där jag ska planera helgen och kopiera noter. Där tog mitt spännande liv tvärslut typ…

bloglovin 2016-03-15 kl 07:09INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *