En vanlig tisdag

Tisdagen har rullat på ungefär som igår men med mindre bråk mellan barnen och utbrott från den där tweenietjejen som flyttat in hos oss.
I och för sig så kvarstår det lite läxgörning för W som vi ska göra efter hon duschat efter innebandyträningen [nu har hon en kompis här hemma] och då kan ibland vad som helst hända för även om hon är duktig på mycket av skolarbetet så tycker hon inte att det är kul att göra läxor som innefattar att läsa och skriva. Om det ska var aok så är det matteläxa som gäller.
Det blir en hel del tjat och gnäll och jag avskyr det men igår eftermiddags när hon gjort ett arbetsblad, skrivit veckans ord, och klurat lite former så hade vi ett samtal just om detta så kanske de negativa orden och tankarna pausar från dagens läxor…

Jag och M åkte iväg till Ica tidigare och han fick bestämma vad vi skulle äta till middag idag.
Potatismos och falukorv i ugnen blir det. Den killen älskar verkligen falukorv!
Jag köpte lite annat och tänkte prova göra ett enkelt tillbehör till ovanstående mat som jag lite konstigt nog inte gjort tidigare.
Förhoppningsvis blir det gott.

Hur som helst så har snart även den här dagen passerat. En dag med minusgrader så att snögubbarna som barnen gjorde igår stortrivs utanför köksfönstret. I hemlighet längtar jag efter att de ska smälta ner på direkten så att det kan bli vår men det håller jag för mig själv för barnen tycker de är så fina så där de står och glor med sina stora mörka ögon.

bloglovin 2013-02-05 kl 17:32


Ett svar till En vanlig tisdag

  1. Postat av: Tina

    Hej vännen! Usch ja här har vi oxå fått snö och jag gillar det inte! Hoppas du har en mysig kväll! Kram


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *