Ett jädra tempo idag

Puh äntligen torsdag kväll och äntligen snart helg! I och för sig jobbar jag både fredag, ett pass på lördag och även söndag, men ändå så är det skönt att den här veckans vardagar snart är över.

Dagen idag har varit hektisk.
M har varit hemma från förskolan för att idag ha sin obligatoriska feberfria dag, som jag håller stenhårt på här hemma då jag verkligen avskyr föräldrar som lämpar av sina barn på förskolan alldeles för tidigt efter sjukdom, och därmed gör så att många fler barn, och personal, som annars inte skulle bli sjuka drabbas. För att inte tala om att barnet som varit sjukt kanske inte hunnit återhämta sig tillräckligt så det orkar med en hel dag med verksamhet och lek.
Imorgon ska han dock få gå och det ser vi alla framemot.

Idag har jag som sagt stressat och det känns nu. Är trött och har haft huvudvärk sen fem och har det fortfarande.
Hämtade W på skolan, lämnade M till L, åkte till antagningsprovet på Norrstrand, satt där och var nervös, hämtade M, kastade oss tillbaka till skolan, hem en stund och förberedde fem och sexåringarnas körpass, iväg till farmor och farfar och lämande M och sen till jobbet.
Sjöng och gjorde rörelser med barnen och lyckades sträcka mig något gruvligt på undersidan av låret. Det har aldrig hänt tidigare men det gjorde så ont att jag skulle skrikit rakt ut om det inte var för att det stod en massa fem och sexåringar en meter framför mig.
Efter kören hämtade jag M, körde i ilfart till Elgiganten för att köpa en svart färgpatron till skrivaren, hem och skrev ut en tavla som var tvunget att postas idag, pratade som hastigast med W som skulle till en kompis och bada i badtunna, iväg till Ica och posta innan brevgubben hann dit, handla lite med M i släptåg och sen laga mat, umgås och läggning av barnen.
Ett jädra tempo idag alltså och lite nervositet på det när W gjorde sitt musiktest till musiklasserna så huvudvärken är kanske inte helt otippad ändå.

Nu har jag njutit av en latte toppad med riven mörk choklad, alldeles för sent egentligen, med tanke på att jag borde gå och lägga mig, men jag kommer troligtvis somna direkt ändå för jag känner mig mer död än levande.
L kom precis hem från jobbet och nu har vi roddat morgondagens praktiska detaljer så nu kan jag gå och lägga mig.

Godnatt!

bloglovin 2013-01-31 kl 22:29INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *