Sköna söndag

Godmorgon!

Den där extra timmen som vi fick inatt den slukade jag med hull och hår.
M kom som vanligt mitt i natten och väcker mig genom att knacka tre gånger på min arm. Då sträcker jag medvetslös ut armarna och hivar honom upp i luften och över mig så han ligger i mitten. Liknar mest det sättet som jag gjorde med höbalarna förr när de skulle in i ladan inför vintern tillsammans med hästarna.
Därefter somnar vi om på direkten.
Imorse trodde jag att M skulle vakna tidigare, i sk normal tid, men det gjorde han inte så jag gick ensam upp när mobilen ringde kvart över sju. Att klockan då var kvart över åtta var det ingen som kände av så trötta som vi är här.

Nu ska jag snart iväg till jobbet.
Idag blir det en förmiddagspass och sen ett lite kortare kvällspass vid fem.
Det är trist att jobba delad tur men jag ska inte klaga då det inte är något långt pass ikväll och det är inte heller så här varje söndag.
Måste stanna till på Ica och tigga mig till att de lägger undan en Aftonbladet med söndagsbilaga. Två söndagar på raken nu har jag varit utan då bilagan har varit totalt slut i flera butiker när L har stannat till på vägen hem från innebandyn framåt kvällen [och han vägrar att göra som jag och fråga om han får den begangnade som ligger i deras lunchrum].
Att inte avsluta söndagen med att lusläsa bilagan i sängen är ungefär lika illa som att lägga sig med ett tjockt lager smink på sig. Det är liksom svårt att komma till ro…

Ute regnar det och är grått men hela tio plusgrader vilket jag föredrar framför minusgrader, blixthalka och kyla. Vinterkylan får enligt mig gärna vänta ytterligare några veckor med att dyka upp.
Det här gråa går det ju lätt att råda bot på med lite tända ljus och inomhuspyssel så det bekommer mig inte särskilt.

Önskar er alla en fin start på söndagen. Jag är smått förundrad över att det är så många som läser här varje dag, för det ser jag ju på läsarantalet att det är även om det inte är så många kommentarer som dyker upp.
Tack till er som kommenterar. Ni är guld värda. Det är kul med reflektioner, glada tillrop eller bara ett hej.
Om några dagar kommer det att dyka upp en tävling här där vinsten är något som jag själv har, är väldans nöjd med och inte skulle kunna klara mig en dag förutan. Känns kul att få möjligheten att lotta ut en sådan till er fina läsare.

Ha en fin söndag!

bloglovin 2011-10-30 kl 08:46


6 svar till Sköna söndag

 1. Postat av: Isa

  Ha en bra dag!

 2. Postat av: Anna Johansson

  Jag läser din blogg varje kväll. Brukar inte kommentera men förstår ju att det kan vara roligt med synliga tecken på läsarna.
  Tycker att din vardag är en normal vardag och inte så uppschåsad som många andra mammabloggar som bara visar fina bilder och skriver lycklig text. Du skriver med substans och är realistisk och vanlig. Det tycker jag om!
  Ha en bra söndag och tack för en bra blogg.

 3. Postat av: Frida

  Hoppas du får en fin arbetsdag och att du får tag i tidningen! 🙂

 4. Postat av: Maria i Skåne

  Hej hej!! =)
  Snart dax att ta fram ”din” God Jul-tavla för andra året i rad här hemma!! Plockade ner Sommar tavlan för ett tag sedan! En Höst-tavla hade inte varit helt fel….?!
  Kram!

 5. Postat av: Anna

  Hoppas att de är schyssta på din ICA-butik så att du kan somna gott i natt! 😉 Kram Anna

 6. Postat av: Mari

  Hej,
  Läser troget din blogg och blir inspirerad av många tips och idéer. Är dålig på att lämna avtryck bland kommentarerna, ska försöka bättra mig… ; )
  Kram M


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *