Fredagkvällens höjdpunkt på tv

Det sägs vara final i Gladiatorerna ikväll. Jag har verkligen ingen koll och trots att jag gjorde ett försök för Ws skull och såg på programmet tre fredagar i rad för en tid sen så fastnade jag inte i det.
Det innebär att W var hemma och åt vid sjutiden ikväll och sen packade hon sina övernattningsväskor och gick igen.
Den halvtimmen var tydligen allt jag såg av henne idag. Hon är lite som Berg flyttar in och varför ändra på det ikväll när det finns någon att se på Gladiatorerna med.

Själv ska jag ju se det jag alltid gör på fredagar nämligen Skavlan.
Det är helt klart en av veckans höjdpunkter när äntligen fredagen är här efter en lång vecka och allra helst när den följs av en helt ledig helg som idag. Barnen sover och att då få ligga i soffan och förundras och få en lagom lång glimt för att man fortfarande ska orka vara intresserad i andra människors liv i Skavlan är toppen det!

Den där Fredrik Skavlan må vara mångmiljonär, restriktiv kring sitt privatliv, ha rökt marijuana som ung, vara så orolig kvällen innan sändning att han måste ta sömntabletter, leva på luft under hela inspelningsdagen tills det är 10 minuter kvar till inspelning då han äter en stor näve godis och dricker en kopp kaffe, ha plockat ut fyra miljoner kronor i lön förra året som han mest bränner på god mat, god dryck, och bilar och dricka ett till två glas vin eller whisky varje dag men hans program gillar jag.

Ikväll gästas han dessutom utav en av mina absoluta favoriter så ikväll ser jag fram emot programmet lite extra och fast jag vet att jag kommer att få kämpa för att hålla mig vaken i mitt redan så trötta tillstånd så gör jag det med ett glas rött som jag inte njutit av på minst två veckors tid nu på grund av allt dåligt mående.

Trevlig kväll på er!

 

Om du vill du bli en av dem som ger ditt barn en goodiebag från förhandsvisningen av Disneys Sofia den första i påskveckan så klicka på bilden och lämna en kommentar! Utlottningen pågår helgen ut.

bloglovin 2013-03-22 kl 20:01


2 svar till Fredagkvällens höjdpunkt på tv

  1. Postat av: Malin -Änglamamma

    Mysigt det ser ut!
    Trevlig myskväll!

  2. Postat av: Tina

    Hej hjärtat! Hoppas ni får en mysig lördag och att solen skiner på Er! KRAM


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *