Halvfabrikat

Strax efter fyra åkte jag iväg till jobbet. Det kändes ganska ok just då men sen en stund senare när jag stod och kopierade och samtidigt pratade med en kollega trodde jag att jag skulle kräkas. Kände mig svettig i ansiktet men ändå lite frusen. Halsen gjorde ont så att svälja och prata tog emot.

Sprang in på Ica på hemvägen och kom ut med två fulla matkassar i händerna. Väl hemma så var det nära att jag satte mig i tvättstugan och grinade. Barnen skulle göras i ordning för kvällen, läggas, det skulle vikas tvätt som låg som ett berg innanför dörren, packas ryggsäck och gympapåse till morgondagens skola och sen skulle vi väl äta ikväll också.
Ställde ned kassarna med brak och hela världen vilar på mig känsla men ryckte sen upp mig och tryckte igång autopiloten. 21.15 stod jag vid spisen och fräste på kvällens middag.
Halvfabrikat de luxe. Findus familjepanna Tikka masala med kyckling, kikärter, basmatiris och indisk sås.
Serverad i djupa skålar med en klick crème fraîche och några klunkar rött vin i soffan framför tvn.
Grymt enkelt och fantasilöst. Bara att klippa upp en påse, klicka lite smör i en stekpanna och sen fräsa i elva minuter med lite omrörning då och då.
Smakade ändå helt ok.

Nu ska jag ta med mig iPaden till sängen och bläddra lite i fredagens Klick. Aftonbladets söndagsbilaga var slut på Ica så imorgon måste jag på jakt efter en begagnad annars avlider jag.
Om jag inte gör det innan pga den här nedrans halsmärtan.
God natt!

20120122-221016.jpg

bloglovin 2012-01-22 kl 22:05


2 svar till Halvfabrikat

  1. Postat av: curlingmamman

    Stackare, krya på dig kramar kommer här!

  2. Postat av: Tina

    Hej hjärtat! Idag tycker jag du ska ta en tur till farbror doktorn! Jag tycker inte heller om att gå dit men ibland måste man. Ta nu och ring till vårdcentralen och få dig en tid. Massor av kramar och STYRKA!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *