Idag tar jag med mig den till jobbet

Jag syftar självklart på min alldeles superfräscha och nya personliga almanacka [och inte soppåsen som jag av misstag råkade packa in i bilen tillsammans med datorn, dagispåsen och min handväska i förra veckan och inte upptäckte förrän jag befann mig på jobbet] som jag beställde för ca två veckor sen och som dök upp i brevlådan samma dag som vi åkte till skåne.

Detta är tredje året i rad som jag beställer min almanacka från samma ställe och anledningen är enkel – jag gillar den massor!
För en som mig som har svårt att inte ändra på saker jag köpt, pimpa dem eller bara tillföra någon liten liten detalj så är detta med en personlig almanacka en tjusning.
Att man på ett enkelt sätt, för jag vill fortfarande inte att det ska vara krångligt att ändra lite och inte ha likadan som ”alla” andra, kunna skapa en lite mer personlig almanacka som sen ska hänga med en varenda eviga dag på jobbet och här hemma under ca ett års tid. För mig är almanackan och iPhonen oumbärliga ting!
Mitt smått kaosartade liv skulle totalt rasa ihop om jag inte hade uppskrivet var och när och hur överallt tillsammans med diverse to-do-listor.

På framsidan gjorde jag en variant av min Keep calm and have a cup of coffee eftersom det är det mottot jag startar varje morgon med.
Svart bakgrund, vit text med lite rosa inslag och under mitt namn och årtalen almanackan sträcker sig skrivet i bokstäver.
Inuti är det rosa linjer som gäller, grått huvud med fint bladmönster, rosa linjal, grå gummisnodd och sen på baksidan en svartvit bild på mina fina barn fotad en höstdag vid Vänern, en liten text och åter igen lite rosa i ett hjärta.

Jag använde mig av både photoshop samt de färdiga mallar och verktyg som finns att tillgå på Personlig almanacka.

Extra bra tycker jag att det är att man själv kan välja när man vill att almanackan ska ha sin början.
Vecka 44 har vi planeringsdag på jobbet då vi kartlägger allt som sker fram till sommaren 2012.
Då var det extra viktigt för mig att ha en almanacka som sträckte sig under tjugohundratolv men jag ville samtidigt ha en som jag kunde använda redan nu [alltså inte en som började januari 2012] så därför valde jag att ha oktober som startmånad i den här nya almanackan 🙂

Så här ser den ut.

Nu har jag i lugn och ro druckit dagens första kopp kaffe så nu är det tid att väcka barnen och se till att morgonbestyren blir gjorda innan vi ska ut i kylan.
Termometern visar på minus 1,7 grader. Brrr 🙁

Ha en fin morgon!

bloglovin 2011-10-24 kl 07:14


2 svar till Idag tar jag med mig den till jobbet

  1. Postat av: Tina

    Godmorgon hjärtat! Vad fin din kalender är! Jag har oxå beställt därifrån någon gång men jag vill ha mer skrivyta. Jag skriver så stort så jag klarar inte att skriva i den kalendern. Istället för spalter varje dag skulle jag vilja ha en kvadrat att skriva i. Hm nu svamlar jag. Hur som helst så hoppas jag att du får en fin dag. KRAM!

  2. Postat av: Floosan

    Å vilken rolig kalender, en sån skulle man ha =)
    Ha en underbar dag


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *