Kom och köp

Den här veckan är det kioskvecka för Ws fotbollslag och det innebär att de flesta föräldrar står några timmar i kiosken och säljer det som finns där under pågående matcher.

Igår var det vår tur att stå och det var verkligen några lugna timmar.
En match pågick när vi stod och en kort stund efter att vi börjat vårt pass kom regnet och det var en något avslagen stämning.
Jag hade tänkt mig att leverera kaffe och kaka till var och varannan vuxen men det var bara lite smågodis, några muggar kaffe, dricka, och toast till matchens bollisor och två barn till som gick åt.
Klubbens glassfrys stängdes av för säsongen så L grejade en del med den och frostade av och torkade ur medans jag bredde toast.

Barnen och vi köpte lite allt möjligt och mumsade för att fördriva tiden typ så när vi räknade ihop kassan vid stängning så hade det ändå sålts för lite över 1000 kronor, trots att de vi löste av sa att de knappt hade haft någon handlande kund, så det får väl klassas som bra antar jag efter en dag med minimalt med besökare.

Som vanligt så kan jag inte låta bli att tänka lite längre när jag är på ett ställe som är ganska charmlöst.
Man skulle ju kunna fixa i ordning inne i kiosken så det blev ett mer praktiskt kök. Måla väggarna i vitt så att allt blev ljusare och upplevs större.
Ha snyggt designade lappar med pris och vad det är för något i burkar och korgar som finns i kiosken kanske så att de som står där lutade över disken blir lite extra sugna på att handla.
Jag ägnar mig ju gärna åt att baka och att ha lite cafékänsla med några olika sorters nybakta kakor uppställt under några kupor med lite små printade pappersskyltar där det står vad det är för kaka vore mysigt och hade varit kul att erbjuda de få men trevliga kaffedrickande människorna igår som trotsade ösregnet och tog sig till kiosken för en fika.
Lite mysigt i och kring kiosken vore väl inte helt fel.

Nu dröjer det ett tag tills nästa gång vi har kiosktjänstgörning men förhoppningsvis är det en fin dag med mer besökare både på och vid sidan om fotbollsplanerna så det finns lite mer att göra.

bloglovin 2013-09-01 kl 15:46INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *