Krämig kyckling på andra sidan gatan

Idag startade fredagsträningarna för L och det innebär att han och grannen N åker iväg halv sex och återkommer nyduschade med lätt touch av rödsprängdhet i ansiktena runt kvart i åtta.
Kul nöje en fredagkväll att springa efter en boll med en pinne i handen och skjuta hårda skott så att vaderna ömmar de kommande fyrtioåtta timmarna – NOT.

Ikväll gjorde vi det bästa av detta så efter dagens jobb tog jag och C med oss barnen på en promenad till vår lokala Icabutik där det inhandlades ingredienser till kvällens middag [väljer man att åka på innebandy en fredag så har man ingen talan om vad fredagsmiddagen ska bestå av beslutade vi] samt fredagsmys till barnen.

Medans jag upprepade förra veckans favoritrecept så ägnade C sig åt att sippa vitt vin, prata och blippa på mobilen. Hon kombinerar dessa tre grejer väldigt bra så jag hann även med att duka bordet, diska den mesta disken, ställa ner en del i diskmaskinen och medla mellan barnen ungefär tvåhundra gånger.
Det kändes stundtals lite som hemma tillsammans med L… men jag är glad för det lilla. Bara miljöombytet, att befinna sig i någons annans hus, och göra dessa sysslor värmde mitt arma hjärta [eller så var det rödvinet som värmde mig…].

Vi avslutade med att L gick hem och la M och drog med sig vår nya underbara kaffemaskin över gatan och så serverades det nybryggt kaffe av bästa smak.

Det blev således en FAB friday  även denna veckan 🙂

bloglovin 2011-09-30 kl 23:26


4 svar till Krämig kyckling på andra sidan gatan

 1. Postat av: BloggMamman- C

  Hallå?!?!
  Jag stekte ju bacon!!!
  Och hällde upp vin…..

 2. Postat av: Tina

  Hej hjärtat! Åh vilken mysig fredagskväll ni verkar ha haft! KRAM!

 3. Åh, det där receptet måste minsann testas!

 4. Ja det där såg ju riktigt gott ut ju. Hoppas ni får en riktigt bra helg


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *