Lite tjorvigt om morgonen

Vissa morgnar blir stressigare än andra och idag var det en sådan.
Morgonen hänger oftast samman med natten här även om jag kan ha förberett inför morgonen och packat ner frukt i Ws väska, checkat av så att det finns extra vantar, gymnastikkläder, lagt fram kläder till M som han ska ha på sig så det bara är att klä på honom, och packat ihop hans ryggsäck med överdragsbyxor [än så länge är det ju inte så kallt ute att han behöver ha på sig överdragsbyxorna i bilen på väg till förskolan om morgonen] och en massa mer.

Inatt kom M vandrandes till oss. Jag var som jag är varje natt nu förtiden, så sjukt trött, att jag bara slänger honom över mig i sängen [men mitt huvud säger att jag borde gå tillbaka med honom och ta kampen om att sova i sin egen säng] och försöker somna om på direkten för att få ut maximalt av sömn.

En timme därefter kom W.
Hon som nästan aldrig kommer hade haft mardrömmar.
Några toalettbesök senare försökte vi sova alla fyra i samma säng. Jag som knappt kan sova tillsammans med bara L led värre än döden så jag tog iPhonen med mig och la mig i extra rummet.
Vaknade efter en stund med världens mensvärk och när jag väl somnade om igen så vaknade jag av att M skrek som en galning i allrummet.
Han hade vaknat och upptäckt att jag var borta och när han inte hörde något från nedervåningen trodde han att jag åkt iväg till jobbet utan att säga hej då till honom.

Han och jag knödde ner oss i sängen i samma lilla 90 säng och där låg jag och vred mig med magont fram tills klockan ringde.

Under morgonbestyren ringde jag till förskolan för att kolla hur det låg till med magsjukan på Ms avdelning för att kunna sätta in eventuell extrahjälp idag.
Det behövdes inte skönt nog.
Innan alla kom iväg hann vi även med en vurpa på nattens nya is ute på gatan. In och byta blöta byxor och fingervantar.
Och därefter komjag på att W har gymnastik men att jag inte packat ner någon gymnastikpåse.
Det var bara att packa och ta vägen förbi skolan.

Som sagt, vissa morgnar blir mer stressiga än andra!
Kanske är jag inte riktigt igång ännu efter höstlovet…
Längtar redan till nästa lov om jag ska vara helt ärlig. Barnen må vara hemska med att bråka med varandra men det är allt gött att inte ha dessa tider om morgnarna.
Bara 48 dagar kvar till jul nu 🙂

bloglovin 2012-11-06 kl 09:32


Ett svar till Lite tjorvigt om morgonen

  1. Postat av: Tina

    Usch vilken jobbig natt och morgon vännen! Hoppas resten av dagen blir bättre. Här har vi drabbats av den äckliga magsjukan 🙁 Båda barnen har kräkts i parti och minut här hela natten. Hoppas, hoppas att jag och gubben klarar oss! KRAM!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *