Lördagskväll på bortaplan

Efter en heldag på tioåringarnas cup lyckades vi pricka in en cykeltur till Charlotte mellan åskskurarna igår kväll. Det så inte särskilt lovande ut när klockan närmade sig 18 med svart himmel, blixtrar, ösregn och evigt mullrande men otroligt nog så slutade alltsammans ca kvart över sex och vi kunde cykla utan att bli det minsta blöta.

Det blev en kväll med god mat, cider och vin, en trött och grinig M, sött till kaffet, lek och lördagsmys. Lite som om man tar en himlans massa ingredienser och kör alltsammans torktumlaren. Barnen var stundtals högt och lågt. M var sanslöst trött efter en väldigt lång dag i 20 gradig värme på fotbollscupen och ville nog inget hellre än att leka med L men det kom liksom saker emellan hela tiden som störde honom till bra lek. Han pratade massor under vår cykeltur hem vid tio om detta. Den killen har många tankar och förvånar mig ständigt.

Paket som jag och M valt ut på Chilli och en flaska vin hade vi med oss dit men som tur var så behöll husfrun förskottgåvorna så jag slapp balansera med dem även hem. Det var inte lätt att cykla med dem, min stora väska med diverse kläder ifall vi skulle behöva cykla hem i åskregn och sen M därbak som inte var helt lättcyklad med igår då det fanns så mycket att titta på så han snurrade som en iller i cykelsadeln. En trevlig kväll och avslut på lördagen blev det!

bloglovin 2013-08-04 kl 09:03INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *