Lördagskväll

Skön [om man bortser från alla 1911 gånger som jag fått resa på mig och medla mellan de två hysteriskt bråkande barnen] och inte minst välbehövligt slapp lördag blev det idag.

Nu är det mörkt ute som om klockan vore midnatt. Vår slöa dag har resulterat i brunch och sen eftermiddagsfika strax efter fyratiden så tiderna är framflyttade och någon middagsmat är inte ens påtänkt just nu.
Inte heller finns det något hemma att tillgå så det blir väl till att ge sig ut i hällregnet för ett besök på Ica ganska snart.

W sitter på sitt rum med en kompis, M är ute i gästrummet som sen lite nya grejer flyttat in dit blivit väldigt kul att vistas i och även L är där och monterar och grejar.
Hoppas på en lugn och skön kväll och när barnen lagt sig tänker jag sjunka ner i soffan under en filt och se en film tillsammans med L. Känner mig frusen och inte helt tipp topp och det är dessutom evigheter nu sen vi såg något tillsammans.
Tiden har inte funnits, inte heller lugnet i mig med allt jag hela tiden ska greja med, och har vi mot förmodan försökt att se något så har det slutat med att en av oss somnat innan vi ens har hunnit kommit till halva filmen.

Önskar er alla en mysig lördagskväll!

Delta gärna i utlottningen om biobiljetter och en t-shirt med motiv från filmen Tingeling – Vingarnas Hemlighet. Bara att klicka på bilden för att komma till tävlingen och lämna en kommentar så är du med. Lycka till!

bloglovin 2012-10-20 kl 17:54


2 svar till Lördagskväll

  1. Postat av: Popprinsessan

    Förutom medlandet låter det som en skön dag! Hoppas att kvällen fortsatte lugnt och att det blev en film. Det blev det här och jag både skrattade och grät lite åt en romantisk komedi

  2. Postat av: Popprinsessan

    Kram skulle det ju också stå!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *