Lugnet är här så nu blir det mys

Sen en stund tillbaks så sover äntligen de där två skrikande marodörerna i sina sängar och det är lugnt och tyst i huset.
Känns otroligt skönt då timmarna efter klockan 16 idag mest har varit en pina [om man får uttrycka sig så] och nedräkning till det ska bli läggdags vilket pga vintertiden inföll något lite senare än vanligt.

Nu ska jag koppla av.
Två sorters ost, fikonmarmelad [St. Dalfours fikonmarmelad som finns att köpa på Ica är underbart god!] och Crostini i två smaker står framdukat på vardagsrumsbordet tillsammans med ett glas rött.
La har valt film ikväll och det blir thrillern Trespass med Nicolas Cage och Nicole Kidman.

Just nu känns detta som rena himmelriket väntar sen finns det väl en risk för att när jag ätit av det goda och druckit upp vinet slocknar i ena hörnan av soffan och missar halva filmen men so what.
Lugnt och skönt är det iallafall 🙂

bloglovin 2011-10-30 kl 21:02


4 svar till Lugnet är här så nu blir det mys

 1. Som jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var avis på din ostbricka. Fast du förtjänar den mer än mig. Och jag får ändå inte äta de ”goda” ostarna.

  Men jag måste hålla med om fikonmarmeladen, den är underbar. Och hur konstigt det än låter så är den snuskigt god på en skiva Gamle Ole. Gärna med färsk fralla under. Mmm!

  Kram

 2. Postat av: Susanne

  Underbart söndagsmys

 3. Postat av: Jennie

  Hej! Jag är en ständig följare av din blogg.. iofs ganska tråkig följare då jag typ aldrig kommenterar :-S Min kväll såg precis ut som din, här gick man och väntade på läggdags redan på eftermiddagen! Antar att det är så med barn i huset och tidsomställningar 😉 Men man får ta vara på guldögonblick så som såna när man lkan få lyxa till det lite själv! 🙂

  kram / Jennie

 4. Postat av: Jessica

  Åhh detta såg härligt ut. Jag tjatade en del om vin under graviditeten, men nu är dricklusten som bortblåst. När jag kan ta mig ett glas liksom. Tror jag är lite rädd för att få huvudvärk och bli reduserad när man har en liten i huset. När går det över då, hehe..


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *