Mamma, jag mår inte bra

W ringde från skolan och lät ynklig. Ont i magen, illamående och huvudvärk bestod diagnosen av. Nej jag som har så mycket att göra på jobbet just nu tänkte jag inombords samtidigt som jag frågade henne om det hade hänt något särskilt i hopp om att det egentligen var så att hon mådde fysiskt dåligt och var ledsen över någon tråkig händelse vilket inte är ett helt ovanligt tillstånd för henne.

Så var det inte utan hon var sjuk och ville hem så det var bara att packa ihop, stänga ner datorn och dra med utkastet på min verksamhetsuppföljning av 2012, almanackor samt lite noter hem i hopp om att kunna fortsätta lite på dagens uppgifter fast istället hemifrån.

Nu ligger hon nedbäddad utan byxor för att de klämmer mot magen som gör ont, har druckit lite saft och ser inte riktigt lika blek ut som när jag hämtade henne.
Ska ta tempen på henne tänkte jag och sen får vi vart det här barkar åt.

I bästa fall inget annat än en förkylning [har ju hört talas om att förkylningar numera kan sätta sig i magen och leda till att man kräks så kanske har hon ont i den därav]. Tyngre vore det om det nu är influensan som intar vårt hem och i värsta fall så är det kräksjukan.
Det senare är det två på jobbet som har just nu så och det vill jag egentligen inte tänka på men jag har lite svårt att släppa det i tanken…

W frågade i bilen från skolan hur det blir med provet till musikklasserna nu om hon är sjuk.
Det närmar sig med stormsteg och jag vet inte riktigt men antingen så är ansökningarna nästa vecka eller så är det då vi kommer att få papper med tider på när man ska göra provet som skulle va nu tidigt på året.
Jag vet ju inte alls hur man gör om det skulle vara så att man missar dagen pga sjukdom men visst måste de ha en reservdag inplanerat. Det kan ju inte vara särskilt ovanligt att barn är sjuka vid den här tiden på året och missar antagsningsdagen.
Får hoppas på det bästa alla kategorier.

Nu ska jag ta tempen på W och sen hoppas jag hon kan vila så jag får lite jobbtid vid pianot.
Trevlig eftermiddag på er!

W hade gjort en teckning till mig för att göra min dag lite mer färgglad som jag fick när jag hämtade henne

bloglovin 2013-01-17 kl 14:44


Ett svar till Mamma, jag mår inte bra

  1. Postat av: Maria

    Stackars W 🙁
    Krya på henne i massor!!

    Kram


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *