Mors dag idag?

Idag vaknade jag första gången av att M skrek mitt öga, mitt öga, innifrån sitt rum. Då var klockan sex och jag gick så klart dit.
Kände direkt att jag nog hade lite feber i kroppen idag och halsen var fruktansvärd på mig. Tjock och det gjorde ont upp i båda öronen. Att prata var omöjligt.

M hade otroligt nog sovit hela natten i sin egen säng och det var ju toppenbra även om klockan sex kändes alldeles för tidigt att kliva upp så när han väl hade lugnt ned sig, jag förstod aldrig vad som var fel med det där ögat, kanske hade håret trasslat in sig i ögonen på honom, så la jag mig i hans säng men vänd utåt så jag inte skulle andas rakt på honom eftersom jag kände mig riktigt sjuk idag.

Mellan sex och sju väckte M mig tre gånger. Mamma du snaaakar sa han. Gör inte det jag kan inte sova. Detta sa han alla tre gångerna och med tanke på hur tjock jag var i halsen och snorig så gjorde jag säkert det och förmodligen lät jag hemsk där jag låg.
L tog sen med sig M ner och jag flyttade in i sovrummet igen och när det gått en stund och jag legat med surfplattan på magen, kunde jag tillslut somna om igen.

Tio klev jag ur sängen och W tog så fint hand om mig. L instruerade henne i kaffekokning så jag blev bjuden på nybryggt kaffe och en hemmagjord semla till frukost.
Det var som att vi firade Mors dag 🙂

Nu har jag druckit tre koppar kaffe, ätit en semla och svalt de två sista Ibumetinen vi har hemma så nu hoppas jag att jag piggar på mig för ikväll måste jag till jobbet.
Har inga ansträngande arbetsuppgifter idag men just nu känns det jobbigt bara att tänka tanken om att jag ska duscha… 
Om jag mår så här även imorgon så får det väl bli ett besök hos doktorn trots att jag avskyr allt vad läkarbesök och vistelse på vårdcentralen heter.
Jag mådde ju bättre i torsdags och fredags och så kommer detta bakslag. Halsen gör nu långt mer ont än den gjort under hela den gångna veckan tillsammans. Usch och tvi för sjukdomar 🙁

bloglovin 2012-01-22 kl 11:37


3 svar till Mors dag idag?

 1. Postat av: Helen

  Vad mysigt med lite vardagslyx men jag hoppas du kryar på dig snart.
  Kram

 2. Postat av: Maria

  Krya på dig i massor!!!

 3. Postat av: Petra

  Krya på dig!!!!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *