Mysfika & läxor

Idag kom jag och W överens redan imorse innan hon skulle gå iväg till skolan att hon inte skulle ta med någon kompis hem idag.
Eftersom måndagar är ledig dag för mig är inte W på fritids så det händer ganska ofta att hon har med sig en kompis hem.
Ibland är det skönt att ingen är med hem och så kändes det verkligen idag.

Samtidigt som vi har fikat har vi gjort Ws läxor.
Hon har skrivit veckans ord och från gårdagens tre felstavningar var det nu endast ett ord som var svårt. Inte helt lätt att banka in att så många ord uttalas och låter på ett sätt men stavas på ett annat. Som ordet verkligen t.ex.
Även läxläsan är gjord och båda sidorna på arbetsbladet så nu ligger vi ok till och kan ägna oss åt att läsa och klura lite på detaljer i veckans kapitel samt att skriva veckans ord tills det är redovisning på torsdag.

Nu har vi mysfikat med glögg, russin, mandel, pepparkakor ur den nya burken och Ballerina och ska packa ihop oss för att åka till Ikea.
Jag ska köpa niokronorsmjölkskummare, saxar, några fler dynor till köksstolarna, ramar och något mer som jag inte kommer ihåg just nu.

Trevlig eftermiddag på er!

Var med i utlottningen och få ett städkit med tre VILEDAprodukter! Klicka på bilden här under för att komma till utlottningen. Där lämnar du en kommentar till inlägget så är du med!

 

bloglovin 2012-11-12 kl 16:02


3 svar till Mysfika & läxor

 1. Postat av: Petra

  Hej
  Så härligt med mysfika!! Låter mys.
  Vill oxå till IKEA, får nog ta de en dag snart.

  tack för de värmande orden. =) Kram

 2. Postat av: Maria

  Mysig eftermiddag!
  Vissa dagar är det skönt att de inte har kompisar med sig hem. Jag hämtar S 14:45 varje dag och då är det lätt att få med sig en drös med barn hem…
  Hoppas att du hittade en massa skoj på Ikea. Jag blev så inspirerad när du gjorde ordning W:s rum, tyget med munnarna fastnade jag för. Så idag när min mamma & pappa var på Ikea passade de på och köpa samma tyg till Sagas rum 🙂

  Kram kram

 3. Postat av: Tina

  Åh vilken mysig måndagsfika ni hade! Jag önskar att jag hade haft nära till Ikea, fast min plånbok är nog glad för att jag inte har det 😉 Hoppas du får en fin tisdag finaste! KRAM!


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *