Norgetripp

Juni45

Några mobilbilder från de två senaste dagarna som passerat. Så innehållsrika och intensiva att det känns som att det varit betydligt fler dygn än dessa två som gått, haha.

Fullastad bil mot Norge igår morse med stopp i Grums för att släppa av Baileys som skulle få övernatta hos bästa uppfödaren och sen vidare mot Töcksfors där vi planerat ett stopp för handling av snacks till festen, godis och lunchintag på det stora köpcentret där.

Väl framme i Lilleström, inte långt från Oslo, där E och G bor flöt allt ihop av festförberedelser och sen runt 18 anlände ett ca 40-tal vänner och kollegor till E för att fira att hon fyllt 25 år.
En händelserik kväll med massor av mat, dryck, musikquiz med norska Terje från Robinsson, lite allsång, röj och en massa massa mer.
W längtade mest hem för att vara med sina kompisar, den åldern där endast friends existerar har blommat ut för fullt nu, men M hade det superkul med flera av Es killkompisar. Han utmanade på Fifa på Playstation i huset som E och G har sin lägenhet i och där hon hade sin fest och höll igång oavbrutet fram till midnatt.

När alla människor drog vidare till restaurangen där E jobbar vid midnatt så bäddade jag och kidsen ner oss i lägenheten i källaren. W sov i soffan, M på en uppblåst madrass i det största rummet och jag i dubbelsängen i sovrummet när jag väl vaknat på madrassen där jag låg först för att M skulle kunna somna.
Det blev inte många timmars sömn, ljud, en brandvarnare vars batteri tog slut och började pipa och sen vaknade jag när L kom hem frampå morgonen och då gick jag upp och började diska undan och röja lite varstans. Barnen hade dock sovit sig genom hela natten och med tanke på att det blev sent så var ju det bra även om inte sömntimmarna var tillräckligt många för att undvika psykbryt från M i bilen på vägen hem senare.
Ett jättetrevligt dygn, roligt att se hur de bor, och framförallt kul att se fina E omgiven av de som hon umgås med, jobbar med och lever sitt liv med.

I Grums hämtade vi upp hårbollen. Som jag saknat honom trots att det var så kort tid.
M ramlade i hundarnas pool hos Lillemor och Conny och nu vill han att vi köper en pool till Baileys så klart. Att jag inte tänkt på det förut. Det är ju urskönt att svalka sig i denna värme som varit om man har en massa päls på kroppen.
L deckade i soffan hemma, M och W försvann iväg till kompisar och själv tog jag mig an kvällens mat efter att ha packat ur våra väskor.
Njöt av den ljumma kvällen med ett glas rosé, min fina hund som låg utslagen på gräsmattan och sov efter dygnet hos ”mormor” och hundarna och grillade lite smått och gott som salladslök, spetspaprika, halloumi, hemlagade hamburgare och tomat innan jag själv deckade i soffan även jag när de passerade 48 timmarna tog ut sin rätt.

Idag delar jag min lediga måndag med övriga familjen för ovanlighetes skull.
Fotbollsmatch mot Karlskoga klockan 12 för W och sen ska M göra sin allra första insats som bollkalle under eftermiddagen.
Utöver häng på fotboll funderar jag på att baka en pavlova Nationaldagen till ära om jag hinner med det och så kanske lite grillning också framåt kvällen.
Lite jobb vid datorn ska jag också beta av nångång idag och kanske, om jag orkar och det passar i fotbollsschemat, en tripp till Museiparken för att njuta av några av sångerna ur Les Miserable som framförs där idag.
Ha en fin måndag & Nationaldag!

bloglovin 2016-06-06 kl 11:10INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *