Nytt mobilskal livar upp!

Mobilskal är en färskvara i alla fall om man missbrukar sin mobil lite smått som jag gör och den åker i golvet lite då och då. Varje gång tänker jag [eftersom det hitintills alltid har gått bra i dessa situationer, ber en bön, håller andan, och vänder på den för att checka av displayen] vad gött att jag i alla fall har skal på den eftersom jag tydligen lider av en viss grads fumlighet.

Jag tycker dessutom att det är roligt att byta skal och gör det gärna även när jag inte lyckats spräcka ett eller skada skalet i kanterna.
Mitt marmorskal är ett  favoritskal men det har lite vassa hörn av för många tappningar så nu hamnar det i byrålådan och jag kör med ett personligt. Kidsen på bild så klart och så fint så från iPhonebutiken.

Häromdagen kom det hem i brevlådan och det är blankt och hårt. Sitter perfekt på telefonen men ändå inte sådär klistrat fast så man inte kan få av det utan att nyttja våld som t.ex cancerfondens skal tyvärr gjorde för något år sen och gav mig svettningar när jag stod i mobilbutiken och bara var tvungen att ha av skalet då de skulle kolla en sak på telefonen. Puh!

Bilden går runt sidorna på skalet och det gillar jag. Trist när det är enfärgade sidor och fotot eller bilden man väljer att trycka på skalet begränsas ju även lite grann då.

Att jag gillar att pimpa saker är allmänt känt så jag funderar även på att ge min iPad mini, den som jag i största hemlighet förvarar under alla tidningar och böcker på mitt sängbord så inte barnen ska hitta den, ett lyft och personlig look. Det blir ju både fint och är helt klart lite roligare med personlig touch!


Bilden på mobilen är inte suddig men jag ville visa er hur den går runt sidorna så kamerans fokus är där och inte på fotot på bilden nere till vänster.

Skalet har jag designat och beställt från iPhonebutiken. Deras designverktyg är enkelt att använda, skalet är av bra kvalité [hårt och blankt] och de har snabb leverans på det och nej mina barn lever inte ett liv utan tillgång till iPad även om de inte använder min lilla vita mini.
De har access till min stora gamla iPad och de har varsin mapp med sina egna spel i samt en mapp med de spel som de delar på. Åh gud nåde den som spelar på någon av den andres spel!

bloglovin 2014-09-05 kl 16:23


3 svar till Nytt mobilskal livar upp!

 1. Postat av: Helen

  Du tar så fina kort så detta blev förstås jättefint.
  Önskar dig en fin helg
  Kram

 2. Postat av: Junitjej

  Vilket fint skal!

  • Postat av: Helen

   Ja det blev faktiskt bra. Roligt att variera skal ju och personligt är lite extra kul 🙂
   Helen


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *