Sista chansen för lite magi

Jag och barnen var och såg Tingeling Vingarnas hemlighet på bio och sen när vi fick filmen från The Walt Disney Company Nordic för en tid sen så såg vi den tillsammans igen. W sa då att det är inte alla som vill se sådana här filmer.
Vad hon menade var att det inte är alla hennes kompisar som vill det. Därefter blev det tyst en stund och sen sa hon att jag tycker om sagor, film och magi. Man är inte barnslig för det för att man kan se på det här. Jag pratar ju inte om Tingeling eller klär ut mig som henne.

Jag som älskar sagor, magi, fantasi och film kan inte annat än hålla med. Man blir ju inte för stor för sagor. Sagan har bara lite olika stor del av ens liv i olika skeden…
Eftersom vi har en fyraåring i huset så håller både jag och W oss kvar där, i sagans värld, enklare och naturligare än kanske de i Ws klass som inte har några småsyskon.

Barnen strävar efter att vara så stora så fort nu. Det är coola kläder som gäller, attityder, mobiler och vad de sen gör när de så att säga är med varandra är inte alls det som jag gjorde när jag lekte med mina vänner och var nio år gammal.
Det gör minsann gott att ibland pausa en stund från detta och landa i sagans värld i nittio minuter lite då och då.
Vingarnas hemlighet är dessutom en berättelse om vänskap och systerskap och den är vackert gjord så den kan både en nioåring, fyraåring och en vuxen se 🙂

I onsdags släpptes Tingeling Vingarnas hemlighet på dvd och Bluray och idag är det sista dagen som ni har chans att få ett ex av filmen.
Klicka på bilden och lämna en kommentar så är du med i utlottningen om 3 exemplar av filmen samt en underbar Tingelingklocka.

bloglovin 2013-02-22 kl 12:37INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *