Sjuksköterskan sa…

… att jag har en kraftig virusinfektion.
Att det i vår lilla ände av stan just nu gracerar kraftiga virusinfektioner och streptokocker.
Flera av de som har streptokocker, vilket jag nu då inte hade, har fortfarande ont efter avslutad medicinkur sa hon så det är en kraftig halsvärk som drabbat vår sida av stan helt enkelt.

Madame sköterska rekommenderade Ipren och någon lenande halstablett som endast finns att köpa på Apoteket men som hon inte kunde komma på namnet på.
Om jag fortfarande hade ont om lite mer än en vecka så skulle jag återkomma. Det fanns tydligen även andra orsaker till att man kunde ha ont i halsen.
Med min sjukhusskräck så valde jag medvetet att inte fråga om vad hon menade med det utan sa bara tack och hej då.

Hon sa även att eftersom jag har en tid bokad den 6 februari hos en läkare som ska kolla på min onda arm så skulle jag ju dit då.
Detta frågade jag inte heller vad hon menade med då det är två veckor kvar till den sjätte och inte sa hon att jag skulle gå ytterligare två veckor med halsont men som sagt jag orkade inte fråga mer.

Kontentan av denna happening blev alltså att jag nu vet att jag inte har streptokocker och därmed inte behöver medicin men ont i halsen, hostig och trött är jag fortfarande 🙁
Däremot så är min höger arm så mycket bättre nu än den varit under de gångna sex månaderna.
Anledningen till det är allt mitt knaprande av värktabletter antar jag.

Inte något ont som inte har något gott med sig med andra ord även om det bara är en lindring för stunden och en lindring för stunden är något som jag ofta lever efter så det blir nog bra det här… 🙂

bloglovin 2012-01-23 kl 13:27


Ett svar till Sjuksköterskan sa…

  1. Postat av: Petra

    Åh dessa sjukskötrskor och husläkarmottagningar blir så less på att ha ont,jag hade streptokocker och även två av mina barn,jag hade svinont i hals även efter avslutad penicillinkur sprang hos läkaren säkert 5 ggr under julen för jag trodde halsflussen var tillbaks men det var virus hade säkert ont i 5-6 veckor o familjen åkte på feber efter feber det gick runt i två månader,nu när det halsonda gav med sig så blev det virus på ögonen:( hoppas du inte behöver gå så långt kram o lycka till


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *