Avslutad: TÄVLA OM TRE STÄDKIT FRÅN VILEDA

I samarbete med Vileda har jag fått möjligheten att lotta ut tre städkit innehållandes tre bra städprodukter som underlättar din städning och det med ett gott resultat.

 

FÖR ATT VINNA ETT AV DE TRE STÄDKITEN FRÅN VILEDA GÖR DU ENKELT SÅ HÄR:
En vinstchans: Skriv en kommentar till detta inlägg om varför du ska vinna ett städkit från Vileda. Glöm inte ange namn och mailadress.

Två vinstchanser: Klicka på tävlingsbilden ovan och spara den. Lägg upp den tillsammans med länk till tävlingen på din blogg eller facebook. Skriv en kommentar till detta inlägg om varför du ska vinna ett städkit från Vileda och ha med länken till ditt blogginlägg.

Tävlingen avslutas den 17 november och vinnarna presenteras söndagen den 18.

Det här innehåller de tre städkiten:
1-2 Spray Mini Fyll den med valfri rengöringsvätska, spraya, och torka av. 1-2 Spray Mini kommer enkelt åt svåråtkomliga ytor, kan användas på det mesta som matbordet, glas, speglar och högblanka ytor.
Grymt smidig att ta fram vid de små olyckorna eller för klassisk rengöring. Momentet att gå till kranen för att blöta en trasa eller ta fram städdukar ur städskåpet utgår och gör det enkelt att vara kvick.
Dynan med mikrofiber tar bort fet och svår smuts och när dynan är smutsig tvättas den i tvättmaskin eller byts ut mot en ny dyna.

Active Scrub är en allsvamp som tar bort den riktigt svåra smutsen utan att repa ytan. Active Scrub är så effektiv och skonsam att du kan använda den på Teflon-belagda ytor. Den speciella ytstrukturen lyfter bort smutsen, som en fingernagel – skonsamt men effektivt och en idealisk svamp till så gott som alla städuppgifter som kräver tuffa tag.

 

Fönsterduken ger dig hjälp och möjlighet att få perfekt rena fönster. Den sämskinnsliknande fönsterduken ger dig rena och randfria fönster. Den är tillverkad i material av bästa kvalitet. Viskosfiber för den optimala uppsugningsförmågan och gummibeläggning för perfekt randfri putsning. Kan maskintvättas på 95 grader.

bloglovin 2012-11-10 kl 14:12


19 svar till Avslutad: TÄVLA OM TRE STÄDKIT FRÅN VILEDA

 1. Postat av: Malin Andreasson

  För att jag är usel på att städa och behöver lite nya städgrejer så klart!
  Kul med tävling och hoppas på vinst så klart 🙂
  Mvh Malin

 2. Postat av: Amanda

  Oj, jag brukar nästan aldrig tävla i bloggtävlingar men detta priset kan jag inte låta bli att försöka vinna! Hur smidigt vore inte det med en 1-2 mini hemma, tycker man går med hink och trasa och torkar spillda saker efter barnen för jämnan. Ja, det skulle verkligen underlätta. /Amanda

 3. Postat av: Malin B

  Här var det lätt med motivering:
  ”För att jag behöver ett”. Speciellt så här års då jag har ren skit på golven. =( Med en gullegris i hushållet och ett plöjt gärde utanför blir det helt enkelt skitiga golv. Städar jämt men det ser ut som jag aldrig städar. Det underlättar åtminstone med bra grejer! =)

 4. Postat av: CAK

  Jag vill vinna för att jag är en, av väldigt få, som faktiskt älskar att städa och prova nya produkter! 😀
  (har lagt upp bild och länk på FB)

 5. Postat av: Sara T

  Med små små fötter som springer omkring och små små händer som hanterar mjölkglas och annat behöver golvet städas betydligt oftare än vad som görs. Kanske att lite ny städutrustning kan ge lite extra skjuts! 🙂

 6. Postat av: Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, har precis nyligen fått nytapetserat här hemma i vardagsrummet och fått upp min nya soffa. Nu blir det stor städning det närmsta dagarna så att det är rent och fint här den 25:e när det blir kalas firande för både mig och min dotter som fyllde år nyligen. Det vore helt underbart med lite nya städprodukter då, för det är inget jag frivilligt tycker om att lägga pengar på, trots att man tyvärr är illa tvungen ibland ändå.

  Länkat: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2012/november/tavlar-om-stadkit-ifran-vileda-1711.html#comment

  Kram Sanna

 7. Postat av: Anna

  Med två och allt som oftast tre hundar i hemmet blir det vid denna årstid väldigt smutsigt inne. Jag har aldrig varit en person som är speciellt förtjust i att städa men har på senare tid upptäckt glädjen i att verkligen ha ett rent hem (inte för att det varit smutsigt tidigare men har inte städat med samma glädje). Med en hund som inte blivit helt rumsren än skulle en mopp där jag slipper plocka fram vatten och krångla varje gång underlätta väldigt. Därför skulle jag vilja vinna detta kit. Att fönstrens inte har putsats på evigheter på grund av att min braiga fönstertrasa jag haft försvann i flytten gör att jag ännu mer skulle vilja vinna. 🙂

 8. Postat av: Sofia Vikström

  Hej!
  Ett städkit är alltid välkommet i mitt hem. Att ha ett rent o fräscht hem gör en glad o nöjd. Dessutom var det nya produkter o det är kul o spännande att få testa dem. (Jag skrev detta inlägg i ett av dina andra inlägg om städkitet men skrev det här istället så alla är samlade.)

  Mitt inlägg på min blogg om att vinna produkter från vileda:
  http://www.metrobloggen.se/ihuvudetpafia/vinna-ett-stadkit/

 9. Postat av: Petra

  Lite nya grejer gör att det blir lite roligare. Tycker vileda har bra produkter men kanske inte de billgaste på marknaden, vilket gör att jag inte unnar mig dem. Därför hade det varit kul att vinna något.

 10. Postat av: Jennipennib

  Självklart vill jag vinna städprylar!
  Det finns ju så mycket annat och roligare saker att lägga pengarna på 🙂

  Med vänlig hälsning
  Jennipennib

 11. Postat av: Frida

  Jag är gärna med och tävlar! Vi är mitt uppe i en flytt och det här kittet skulle verkligen underlätta den mindre roliga flyttstädningen:)

 12. Postat av: Anne

  Jag är med och tävlar om detta fina städpaket! J
  Jag skulle verkligen behöva ett städpaket eftersom jag har tre hundar varav en valp. Tre barn och har ofta deras kompisar på besök och det brukar sluta med att det är mamman i huset som åker på städningen och det skulle bli så mycket roligare om man hade bra saker att städa med!
  Nu håller jag tummarna 😉

 13. Postat av: Anne

  Oj jag glömde att bifoga länken till min blogg där jag lagt upp tävlingen, fast nu inser jag att det inte går att klistra in något i kommentarsfältet….hmmmm vet inte riktigt hur man gör då!

 14. Postat av: Pappan Anders

  Jag är med 🙂 Män bör också städa. Nu när Gumman är höggravid är det jag som sköter all städningen. Det här skulle kanske hjälpa mig på traven och göra städningen lite smidigare.
  Blogginlägg; http://pappanheteranders.blogg.se/jaghoppasvinna/2012/november/tavla-om-ett-av-tre-stadkit.html
  Hoppas på tur.
  Ha de gott!

 15. Postat av: Anna

  Ja, varför ska just jag vinna detta kit då? Inte nog med att jag har fått gråa hårstrån och går igenom en kris (Det är VÄLDIGT SYND OM UNGA mig) utan mitt köksgolv är ständigt fläckigt. Är det inte jag själv som orsakar de medan jag lagar mat så är det treåringen som sölar med allt möjligt eller så är det tvåmånaders som kräks upp sin mat. Göbbtrasan är med och sölar han också. Vi är helt enkelt lortgrisar och det skulle underlätta att slippa dra fram skurhinken hela tiden.

  http://trollmorskaos.wordpress.com/2012/11/14/annu-mera-tavling/

 16. Postat av: matmedmera

  För att jag behöver den. En matbloggare som behöver städa i sitt kök hela tiden!

 17. Postat av: Tomas Wiklund

  För en som inte gillar att städa men med denna
  så skulla nog jag också kunna skaffa lite pluspoäng hemma

 18. Postat av: Jennie

  Jag vill vara med :-D.
  Med barn och husdjur känns det som man städar jämt.
  Detta ser ju hur smtidigt ut som helst.

 19. Postat av: Monika O-sson

  Jag deltar gärna.
  När jag har mina små barnbarn på besök blir städningen endast trök.
  De petar och kletar på speglar och fönster – i bland blir det roliga mönster.
  När de har gått vill jag göra mitt hem flott, till nästa gång mina små älsklingar kommer.

  Varm hälsning från Monika


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *