Tisdag

MBMSkogenmars16
Bild från en blåsig dag ute vid Strandängarna bortanför Naturum i Mariebergsskogen.

Hej tisdag!
Sjukstugan fortsätter här hemma för M.
Han är pigg som en mört, gör upp planer på att spela handbollscup på lördag och gå på klasskompiskalas på fredag kväll så att han vill bli frisk råder det ingen tvekan om.
Lite hostig är han och igår kväll visade tempen på 38,3 och välbehövligt nog tog han sovmorgon nästan till halv nio idag. Det händer så sällan att han sover länge om morgnarna att när det inträffar känns det konstigt så att jag vill nästan kika in och kolla hans andning.
Jag knäppte på datorn sju imorse och har sen dess suttit där med mitt kaffe som sällskap. Mail, tavlor m.m. och så jobbmobilen i ena handen där jag samtidigt skickat en massa mail. Drygt att skriva mail från den mobilen som är min jobbtelefon men jag har tappat bort adressen till sidan som vi kan använda för att logga in från andra datorer och bli uppkopplade vilket jag nu har lovat mig själv att fixa fram för autokorrekt och sega knappar är väldigt frustrerande när man ska skriva mer än hej och en emoji.

Nu har M beställt frukost, jag ska gå en promenad med Baileys, och sen byta från myskläder till jeans för att åka och iväg och köpa pappersrör och kuvert då mitt lilla kontorsmateriallager för mina tavlor är snudd på tomt.

Har gjort ett försök till att få lite bättre skärpa på bilderna på bloggen med start idag. Det stör mig så att det vid förminskning av storlek vilket jag ju måste göra för att de ska få plats här blir så dålig kvalité på bilderna.
Vet fler som har problem med det men idag har jag testat att ändra lite inställningar under filter i Photoshop för att få bort lite brus och något lite mer skärpa utan att det ser konstigt ut med de små medel och den lilla kunskap jag har om detta att göra om bilder.
Bilden ovan är ju inte den bästa bilden att använda som försökskanin men jag inbillar att det blev något bättre.
Ska prova på fler och andra sorters bilder senare.

Trevlig tisdag på er!

bloglovin 2016-04-05 kl 09:02INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *