Tomten var fejk

Idag har jag verkligen jobbat i 190.
Knappt hunnit med att dricka upp kaffet innan det svalnat.
Nu är jag färdig för idag men måste invänta stämmaren som ska bli insläppt innan jag åker till dagis och fritids för att hämta barnen.

Hade lite planer på att försöka beta av några punkter på min enormt långa todo-lista för november/december i eftermiddag men så kom jag på att alla har fått lön, det är fredag och dessutom första advent i helgen så att ge mig ut och trängas bland folk för att shoppa lite presenter och kanske även någon julklapp idag med två barn det lägger jag ned.

W fyller år om några veckor så det kräver lite tänk på vad som ska bli julklappar respektive födelsedagspresenter. Jag får väl ta med mig någon av de berömda leksakskatalogerna upp i sängen ikväll och kika på vad det är som hon har kryssat för och önskar sig.

Eller så gör jag det lätt för mig och stryker allt vad julklappar heter och satsar på födelsedagspresenter istället för tydligen så finns inte tomten!
Iallfall så kom han inte på besök till oss förra julen enligt W…

Brevskrivande julaftonskväll hemma hos mormor och morfar 2010
Alla bilder och texter på HUSnrNIO.se är skyddade av lagen om upphovsrätt. Du får inte använda mina bilder och text, varken för personligt bruk eller i kommersiella sammanhang. Stöld av bilder kommer att polisanmälas! Ingen är anonym på nätet.
bloglovin 2011-11-25 kl 15:11


Ett svar till Tomten var fejk

  1. Postat av: Susihus

    Haha så sött. Ha en go adventshelg
    Kram


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *