Trevlig lördag på Thomas Nordahl cup

Vilken fantastiskt rolig dag vi hade igår på Thomas Nordahl cup i Örebro.
Matchresultatet var väl sisådär och W var inte nöjd med en oavgjord match och en med förlust med slutsiffrorna 0-3 men tjejerna kämpade på bra och jag tyckte att de spelade tuffare än de gör annars och det blev väl som en följd av att dem so de mötte spelade ganska rufft.

Vi åkte iväg strax efter nio hemifrån och när vi väl hittat en parkeringsplats och sen planen som de skulle spela den första matchen på så kändes det kanon.
Möttes av hela familjen R vid sidan om planen och det är bästa tänkbara förutsättningarna för en lyckad match.
Vet inte riktigt hur vi hade fått M att tillbringa två så positiva dagar på Ödik cup i våras som om inte de hade hängt med oss då och samma blev det nu.
Killarna trivs bra tillsammans och även vi och de små började genast leka med varandra. Spelade iPad, satt och skrattade, var i skogen och plockade på sig både sten, en enligt dem fin trädstam [som det senare var ett nöje att se P i äkta vad-gör-man-inte-för-sina-barn-anda släpa runt på hängandes i ett skosnöre] och plockade fickorna fulla med ekollon.

När det blev dags för lunch åkte vi tillsammans med W till skolan för att se hur de skulle bo över natten.
En skolsal full av uppblåsta madrasser. Rena himmelriket för M som tyckte att det var så mysigt att han sa direkt att han ville också sova där inatt. Om det varit upp till mig hade han gärna fått stanna kvar 😉

Ett tag efter lördagens sista match var spelad så packade vi in oss i bilen. Tjejerna skulle äta kvällsmat och sen var det planer på att köpa lördagsgodis.
När hon ringde vid halv tio för att säga god natt så sa hon att det var jättevarmt i skolsalen men att det var kul och kändes bra.
Skönt!

Vi bestämde att försöka möta upp familjen R på Marieberg. M tipsade om en butik som verkade ha det mesta och även bra priser så det var med siktet inställt på den som vi åkte dit.
En lågprisbutik var det och det innehöll verkligen en salig blandning men mycket inredning.
Jag köpte bland annat små vita hjärtformade ugnsformar, perfekt storlek att göra portionsdesserter i, en ljuslykta, snygga plåtburkar med bilder på smink på som W ska få och ha lite av allt smink som nu dräller framme på hennes byrå och lite mer.
Både jag och M spanade in en stickad söt uggla i grått som vi inte köpte och när butiken stängde 17 och vi stod utanför så ångrade vi oss.
Vi lyckades dock slinka in när några andra gick ut och dörrarna som var stängda då öppnades igen och trots att de hade stängt så fick jag efter ett desperat uttalande till tjejen i kassan få tillåtelse för oss att springa in och roffa åt oss varsin uggla.
L och P stod utanför och lossades inte känna oss.
Ugglan är supersöt så lite desperation var den utan tvekan värt 😀

En stund senare när M och kompisen shoppat varsin billig leksak så körde vi mot Karlstad.
Jag hade så gärna stannat kvar och varit med på cupen även idag men L skulle upp och jobba halva söndagen och jag ska snart iväg och jobba jag så jag får vara glad att jag kunde vara med igår i alla fall.
Nästa år så ska vi se till att ha ledig helg och så ska vi försöka synka boende på samma hotell som familjen R så kan det bli en väldigt trevlig helg. Det ser vi framemot allihopa.

Nu ska jag få M i ordning och sen får han åka med mig till jobbet. Det fungerar nästan alltid bra och jag tar oftast med mig iPaden och ett par lurar för att rädda eventuella nödfall av att han har tråkigt där han får sitta bredvid mig och vänta och så även idag så det ska nog gå bra.
L åkte direkt från sitt jobb till golfbanan. Han bestämde med en pappa på cupen igår att de skulle spela golf idag så han lär inte komma hem ännu på ett bra tag.

Ska bli så skönt när vi kan sätta oss ned och äta tillsammans senare ikväll. M och jag har stekt kyckling och wokade grönsaker och sen blandat det med Uncle Bens sweet and soursås och kokosmjölk. Ska bli gott tillsammans med äggnudlar hoppas jag.

W ringde för en stund sen och var så ledsen. De hade missat den sista straffen så att det gula laget med tjejer från samma fotbollslag hade vunnit och fick gå vidare till slutspel.
På Ödik cup fick de också spela en match mot sina egna så att säga och då vann de över dem och vann sen även hal cupen. Man kan ju inte vinna jämnt och kanske är de också lite trötta efter helgen nu tjejerna så känslorna svallar lite extra.
Det höll hon dock inte med om alls för hon var inte det minsta trött tydligen.
Hur som så spelade de semimatch i slutspel B och förlorade den. Finalmatchen i b-slutspelet där deras gula lagkompisar spelar ska snart börja så den skulle de stanna kvar och se och heja på kompisarna så klart.
Får se hur pigg hon är när hon väl kommer hem om några timmar…

Trevlig söndag på er!

bloglovin 2014-10-05 kl 16:01INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *