Underställ, gummistövlar & fondtapet

Idag premiärvisas kollektionen som är en hyllning till världens mest sålda hamburgare och som tydligen efterfrågats av fansen på en modevisning i Stockholm.
Själv hade jag ingen aning om att Big Mac fanns varken på underställ eller som fondtapet, haha.

Även om inte jag skulle vilja ha en vägg prydd med Big Mac så finns det tydligen andra som skulle det.
W och M har sedan inbjudan till modevisningen damp ner i brevlådan bråkat om vem av dem som ska ha den tygbit, scarfs, sjal eller vad det ska föreställa som fanns med i kuvertet med stora BigMac på. Båda skulle mer än gärna ha både underställ och påslakan och gummistövlarna och det trots att ingen av dem har ätit en Big Mac någon gång.
Nästa gång vi äter på Mc Donalds kommer de nog vilja beställa en. Allra helst M som är totalt fascinerad över efter att ha studerat tyget noga att man kan beställa en hamburgare som har tre lock och två hamburgare. Undrar om den går att få naturell för den må vara snygg som tryck på grejer men sallad och dressing går fortfarande bort för den här killen, haha 😀

Vid en modevisning i Gallerian i Stockholm den 24 mars visas världens första Big Mac-kollektion som består av helt nya Big Mac-mönstrade produkter. Det är ett sätt att bygga vidare på det initiativ och intresse som skapades inom ramen för McDonald’s skidkampanj i samarbete med alpina landslaget och längdlandslaget. Då togs ett Big Mac-mönstrat underställ fram och det gav omedelbar respons och stor efterfrågan från fansen.
Inom ramen för skidkampanjen med landslagen har pengar samlats in under februari och början av mars för att stötta Skidlyftet, ett stöd till barn- och ungdomsverksamhet i skidklubbar runt om i Sverige. Dessutom går 100 kronor för varje sålt Big Mac underställ till satsningen.
Eventuellt överskott från försäljningen av övriga produkter på bigmacshop.se går till Ronald McDonald Barnfond.
Modevisningen i Stockholm är en del av ett internationellt initiativ från McDonald’s som kallas imlovinit24. Det handlar om att McDonald’s vill överraska och sprida glädje på ett oväntat sätt. Stockholmsmodevisningen är nummer 18 av 24 händelser världen över.

bloglovin 2015-03-24 kl 13:02


3 svar till Underställ, gummistövlar & fondtapet

  1. Postat av: Fröken M

    haha… men jösses !!
    Jag skulle lätt vilja ha ett par big mac löpartights…
    Snacka om match made in heaven 😉

  2. Postat av: Hondjuret

    Haha! Alltså… man upphör aldrig att förvånas! Det är helt galet!! Det där kommer nog tyvärr inte komma in innanför mina dörrar! 😉


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *