Avslutad Vinn en PERSONLIG ALMANACKA i VALFRI STORLEK & DESIGN

I samarbete med Personlig almanacka har jag fått äran att lotta ut ett presentkort på en almanacka i valfri storlek [välj mellan liten, mellan, stor och A5] och design till er läsare.

Hos Personlig almanacka laddar du upp ditt eget foto till din kalenders fram- och baksida eller så väljer du några av de mönster och färger som finns och skriver en personlig text.
Förutom detta så finns det också en hel drös fina designer att välja på skapade av bland andra illustratören Sara Woodrow och designern Karin Mannerstål.

Även kalenderns insida blir personlig med många valmöjligheter i färg, mönster, och moduler med olika innehåll beroende på vad du behöver för att göra din vardag så överskådlig och lättplanerad som möjligt.

Alla behöver en almanacka och en personlig sådan är så mycket roligare att använda så detta är även den perfekta presenten!

FÖR ATT DELTA GÖR DU SÅ HÄR:
Skriv en kommentar till det här inlägget och berätta vad du kommer att göra med din nya kalender. Ska du behålla den själv eller kanske ge bort den till någon och i så fall varför?

Utlottningen pågår till och med den 13 september. Vinnaren presenteras här på bloggen den 15 september.
Lycka till!

Personlig almanacka finns även på facebook och Instagram@personligalmanacka. Följ dem där och ta del av nyheter, tips, delta i utmaningar och en massa annat färgglatt och kul!
Givetvis är inte detta något måste för att vinna presentkortet.

bloglovin 2013-09-09 kl 21:32


26 svar till Avslutad Vinn en PERSONLIG ALMANACKA i VALFRI STORLEK & DESIGN

 1. Postat av: Jessica

  Härlig tävling!

  Om jag vann, skulle jag göra den väldigt personlig, med mina barn som framsida.
  I den skulle jag skriva ner och hålla koll på alla våra möten och aktiviteter, så som dotterns dans, mellersta sonens logopedbesök och träning på aspergercenter.
  Skulle också använda den till att skriva ner all min träning och kost, så att jag håller koll på allt.

 2. Postat av: Amanda

  Hej! Jag skulle behålla den själv faktiskt, köpte ingen kalender när min gamla tog slut för jag tyckte att det var lite onödigt… Men jag har upptäckt att minnet inte var så bra som jag trodde 🙂 Så jag håller tummarna för vinst för almanackorna är riktigt fina! /Amanda

 3. Åå de är superfina!
  Jag har funderat på en sådan länge! Om jag vann så skulle jag nog behålla den själv!
  Kan vara bra nu när bebis kommer snart, ha någonstans att fylla i viktiga tider! Har hört att amningshjärnan inte är att lita på? 😉

 4. Postat av: Jennie

  Jag tror alltid att jag ska komma ihåg alla datum och tider i huvudet, men så är icke fallet har jag märkt… Familjeföretagen, BVC-besök, födelsedagar och föräldramöten måste hållas reda på. Inte minst roligheterna! Tycker dessutom att det är lite extra roligt att dottern heter Alma(nacka) 🙂

  Håller tummarna!
  /Jennie

 5. Postat av: Hondjur

  Hej.
  Jag skulle faktiskt behålla min själv. Den blir personlig med mina foton och citat på.
  Och såklart en bild på dotra, Alla mina viktigaste saker skall ju vara med! 🙂
  Jag har precis avverkat en av personligalmenackas böcker och är så vansinnigt förtjust i dom! De är perfekta för planeringen!
  Min bok innehåller mitt liv – Bvc, möten, dagis, alla nya läkartider, anställningsintervjuer, körskola.. Allt! 🙂
  Och med tanke på att jag börjar bli slightly senil så skall gudarna veta att jag verkligen behöver den!! 🙂

 6. Postat av: Petra B

  Håller med tidigare skrivare. Skulle också unna mig den själv (för en gångs skull). Skulle fylla den med barnens aktiviteter, gympadagar, fotografering, arbetsrelaterade möten (fick endast beställa en liten almanacka på jobbet) men även sociala och roliga grejor!

 7. Postat av: Johanna

  Oj oj oj. Detta är min favorit almanacka. Har haft den i flera år.
  Är så fint att man kan ha med sina älsklingar med sig överallt och bestämma hur man vill att den skall se ut samt innehåll.
  Men vinner jag så skulle jag ge den till min nyblivna sjundeklassare här hemma, så att han kan ha ordning på alla läxor, prov, möten mm. Då han har add så har han extra svårt med sitt komma ihåg och planering.
  Dessutom en hel del läkarbesök mm, så en personlig almanacka hade varit kanon!!!

 8. Postat av: Sara Hansson

  Dessa almanackor är de bästa som jag har haft! Insåg idag att jag nog behöver ha en almanacka trots att vi har en familjekalender hemma som vi använder. Den är inte alltid lätt att komma ihåg i huvudet när man behöver veta något och inte befinner sig på hemmaplan! Alltid skönt att ha en almanacka att kunna dubbelkolla i! Så, en almanacka till mig helt enkelt! 🙂

 9. Postat av: Terese

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en personlig almanacka, där mina barn pryder framsidan. Med en tuff vår och sommar med inläggningar på psyk pga djup depression har jag en lång väg tillbaka. Mitt minne är inte som det brukar längre så jag skulle behöva skriva ner alla psykologsamtal, läkartider, sjukgymnastbesök, massagetider och naturligtvis också barnens aktiviteter.

 10. Postat av: Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna då jag skulle överraska min mamma och kollega med en ny almanacka. Hon har nämligen insett att hon nu verkligen behöver en ny med tanke på alla planer vi har inför hösten med och de kommande året när det gäller vår hemsida och vårt event Mammamingel. Det hela skulle i sin tur gynna även mig, då min mamma och kollega skulle ha mer koll på allt vi har planerat och arbetet för oss bägge skulle där med bli mer effektivt.

  Kram Sanna

 11. Postat av: Åsa Palm

  En almanacka från personlig almanacka har jag funderar på att skaffa länge men dt har inte blivit av.
  Jag skulle behålla den själv.
  När man är en tjej med många järn i elden och extremt dåligt minne så är en almanacka ett måste.
  Om den dessutom är snygg och personlig gör det även så mycket roligare att använda den.
  Jag skulle skriva upp alla habiliteringsmöten och sjukhusbesök som jag åker med min sina söner till, alla aktiviteter som vi hittar på och givetvis alla arbetstider.
  Jag skulle även skriva ner alla idéer som poppar upp i skallen för när det gör det så är det bäst att skriva ner dem, för lika snabbt som de poppade upp så försvinner de.

 12. Postat av: Fannie

  ÅH! 😀
  Jag har länge önskat, drömt och trånat efter en personlig almanacka (från just Personlig almanacka.. har till och med designat den massvis av gånger). Dock har jag aldrig känt att min plånbok har råd med sånt vardagslyx, för lyx är precis vad det ger intryck av.. Men drömma fortsätter jag med!

  Jag skulle behålla den själv, utforma den som jag vill, för att jag kan. Folk ska se att den tillhör mig, de ska känna igen den, komma ihåg den. Skolan har slutat producera almanackor och kalendrar, och alla i affärerna känns så dyra för ”ingenting”. Och nånstans vill jag skriva ner med bläck, tusch och blyerts, för att minnas sakerna bättre. Mobil i all ära, men jag minns bättre när det är handskrivet. Och, det är dessutom snyggare och mer inspirerande att titta i och på!
  Jag skulle fylla den med läxor, inlämningar, tentor, uppgifter och viktiga lektioner. Jag skulle fylla den med träningstiderna som helt plötsligt har ökat. Jag skulle fylla den med föreningsgrejor som jag absolut inte skall glömma. Jag skulle fylla den med ”to do’s”, måsten, drömmar och mål. Jag skulle fylla den med tankar och idéer, fakta och övrig kuriosa.

  Den skulle få en ”vuxen” layout, dock med en hint av mig (Färg & form!), men självklart seriöst (som det går för en 23-åring). Som högskolestudent, föreningsordförande, snart arbetssökande och privatperson så skulle den passa mitt liv perfekt. (Drömmer mig bort och har redan börjat laborera nästa layout i huvudet!)

  Japp, jag vill vara med och tävla.

 13. Postat av: Carin

  Om jag vann skulle jag ge den till mina barns underbara mormor som alltid ställer upp men gärna vill ha koll på vad hon lovat att göra. Inget skulle kunna passa bättre för ändamålet än en almanacka med hennes älskade barnbarn i, för självklart skulle de pryda den personliga almanackan.

 14. Postat av: Linda Sjölund

  Jag skulle behålla den själv, min gamla har tagit slut så jag är verkligen i behov av en ny för att hålla reda på familjens alla tider:-)

 15. Postat av: Helen

  Denna skulle ju jag helt klar behöva vinna så snurrig som jag är . Det känns att vi numera är 5 i familjen för det är massor att hålla reda på och jag är grymt dålig på att skriva upp saker och ting . Men om jag hade en så fin almenacka skulle det ju va roligare att hålla koll .
  Så jag är gärna med och tävlar och hoppas på tur .

 16. Åh, det var flera år sedan jag unnade mig en fin kalender från personligalmanacka.se! Tycker det är såå coolt att man kan designa den själv 🙂 Och som du förstår kommer jag hålla den själv, haha! Mitt liv snurrar på i 180, och utan en kalender håller det inte. Visst har jag en nu också – men ingen snygg 😉 Håller tummar och tår!

  Kram Nina

 17. Postat av: Fia

  Jag skulle ge bort den till syrran som har två barn och som behöver den mer än jag. Hon har mer o hålla reda på som vad som händer på förskolan o jobb, familjeaktiviteter samt annat som skall hålla reda på! Hon skulle ialf bli glad o visst är det roligt att göra någon annan glad!

 18. Postat av: Mari

  Hej,
  Första gången jag kom i kontakt med just Personlig almanacka var för flera år sedan och just här på din blogg! Hade provat flera olika varianter på almanacka men inte hittat någon jag riktigt gillade. En personlig almanacka blev, och är nu, ett absolut måste i mitt liv. Tyvärr har jag inte, som alla andra skriver, egna barn att pryda framsidan med och inte heller deras aktiviteter att hålla reda på. Jag har fått fylla mitt liv med egna träningar, aktiviteter och resor och dessa skulle jag fylla min almanacka med. Och bilden på framsidan skulle nog bli något fint motiv på min sambo tagen i vårt paradis på jorden, Gotland.
  Men om jag vinner presentkortet skulle jag ge det till min underbara granne som har haft ett en tuff tid med sjukhusbesök för både egen och barnens del, Jag vet att hon gärna vill ha en personlig almanacka och hon behöver verkligen lite uppmuntran just nu. Hoppas för hennes skull på vinst, min egen köper jag med glädje.

  Kram Mari

 19. Postat av: Junitjej

  Vilken underbar tävling! Klart att man deltar!
  Jag vill vinna en sådan kalender till min man. Jag vill att han använder sin kalender som en träningsdagbok. Han ska fyll i sin träning plus alla cykellopp han ska delta i.

 20. Postat av: veronica hedlund

  åhhh jag vill jätte gärna vara med.. om jag vann skulle jag behålla den själv och ha bild på mina 3 underbara barn. då har jag dom alltid med mig och kan kolla på den när jag saknar dom..

  kram veronica

 21. Postat av: Tessan

  Visst är min mobiltelefon smart
  Men en riktig kalender är mer brukbart.

  Där kan jag skriva alla i familjens olika schema,
  och på kalendern får jag själv välja tema!

  Rosa, pluttigt, grafiskt och strikt med mera
  Valen är flera!

  Så jag håller tummar och tår
  På att jag denna kalender får!

  Det skulle underlätta mycket och jag skulle bli så glad,
  och fylla minsta lilla kalenderrad 🙂

 22. Postat av: Tina

  Dessa är så fiina, har inte blivit av att beställa ngn gång…men i bland kanske man har tur…
  När vi snart blir 5 i familjen, 4 v kvar BF, vore det trevligt med en personlig kalender, där jag kan få fylla i allt och allas aktiviteter, vore superbra!

  mvh Tina

 23. Postat av: Malin B

  Jag fick hem min nya almanacka för 2014 den här veckan.
  Så jag behöver ingen men min dotter vill jag jätte gärna vinna en till så jag hänger gärna på tävlingen här! =)

  De är så jätte bra de här almanackorna, gillar det här med att ha ”födelsedagslistan” inlagd från början. Toppen!

 24. Postat av: kicki torstensson

  Jag skulle vilja vinna denna almanacka så att jag ska kunna planera upp min vardag på ett enkelt och framförallt snyggt. Pluggar på distans och då vill det till att hålla koll på sina studier på ett annat sätt än i vanliga fall.

 25. Postat av: Emma S

  Vill gärna var amed och tävla. SKulle verkligen behöva en bra almanacka i höst då vi blir föräldrar för första gången alldeles snart och för att jag ska kunna hålla koll på allt som har med bebisen att göra samt vart jag har min sambo (han kommer jobba på andra orter hela hösten). Jag har även lovat min arbetsgivare att försöka jobba lite extra när min sambo är hemma så skulle verkligen behöva nått att samla allt i. Att sen få möjlighet att göra en almanacka där bebisen kan få vara framsida vore ju himla trevligt 🙂

 26. Postat av: Carina Ekelund

  Med massa tråkiga läkarbesök framför mig som måste göras i höst skulle det åtminstone vara lite roligare att titta efter alla tiderna i en fin kalender, som är min alldeles egna.


INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *