Det stora äventyret – Båtresan

Det stora äventyret har börjat!
Vi befinner oss nu i Danmark, närmare bestämt i Billund.
Just nu känner jag mig dock inte särskilt äventyrlig. Snarare utmattad och med ett par linser som småskaver på ögonen.
Det blev inte mycket sömn inatt. 2.02 vet jag att jag skrev ner ännu en kom-ihåg-grej på min lista över sådant som jag absolut inte fick glömma aatt slänga ner i sista sekund innan vår planerade avfärdstid som var senast 04.30.
Det jag skrev då var simpuffar! Klart att man inte kan åka till Aquadome utan att ha med simpuffar till minstingen…!

När mobilen ringde ca en och en halv timme senare så var jag helt död men som alltid så gör kaffe susen mot trötta mammahjärnor så vi kom iväg vid den planerade tiden och befann i god tid på färjeterminalen i Göteborg.
Där höll det sen på att gå illa när en bil kom körandes i ett av spåren och vi andra befann oss ute och sträckte på benen i väntan på att de skulle släppa på oss.
Billisten såg inte M och körde som om han var ute och snabbkörde på en landsväg alldeles ensam. Inte på en färjeterminal där det fanns både små stora människor runt om alla bilarna.
Allt gick bra men det var den minsta marginal jag varit med om och mitt hjärta satt i halsgropen samtidigt som jag var förbannad när jag gick bort till dåren och sa till honom vad jag tyckte om det hela.

Stena Danica var precis likabra som Stena Nautica som var en av de färjorna som vi åkte under Bloggbussenresan.
M gillade båtåkandet skarpt och båda två klarade sig från att må dåligt. Däremot känner jag själv att faktiskt just nu så snurrar det som det gjorde när vi kommit hem från Bloggbussen.
Det är som att åka på ett rejält guppande hav. Inte skönt alls 🙁

Resan över innehöll allt som den skulle enligt W som gjort denna turen tidigare.
Pannkakor till frukost, buffé till mig och L, glassmaskin som levererade godaste mjukglassen, lek och bus, en dejt med Nicke Nyfiken och sen fanns det även ett stort lekrum med pingis, golfbanor, tvspel m.m ombord på Stena Danica. Något jag inte såg på Stena Nautica men det kan ju tänkas vara så att vi hade fullt upp då så jag missade detta.
Det var lite speciellt tyckte jag och mina tankar gick många gånger till Bloggbussenresan.
Det kändes lite fånigt att vara den ende som fotade buffén, jag höll på att trippa upp till kaptenen eftersom det för mig är helt naturligt att det ingår ett kaptensbesök och att man ska få styra när man åker båt och framförallt så saknade jag Bloggbussengänget till och från och W saknade Emilia
 [det där med kaptenen var ett skämt kanske är bäst att tillägga med tanke på att vi ska hem med båt också…].
Det häftigaste med den här resan är få ha möjligheten att ta med M på en sådan här resa.
Jag är så oroligt tacksam och glad men samtidigt lite förstummad över att vi faktiskt vann det här. Tack Stena Line, Twingly och Bloggportalen för det här äventyret!

Nu ska jag gå och lägga mig för nu känner jag mig som en sjösjuk stackare men ni ska få en bildkavalkad från vår härliga båttur imorse.
En bild säger ju mer än en massa text ibland… 😉

God natt på er!

bloglovin 2012-08-16 kl 23:03INNAN DU KOMMENTERAR:
[] Kränkande kommentarer raderas och ip-adresser spärras.
[] Olaga hot eller förtal kommer att anmälas. Du är inte anonym på nätet!
[] Alla bilder och texter är upphovsrättsskyddade. All stöld kommer att anmälas.

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *